Zonguldak Emniyet Müdürlüğü Haberleri

Zonguldak Emniyet Müdürlüğü haberleri ve güncel Zonguldak Emniyet Müdürlüğü gelişmeleri, Zonguldak Emniyet Müdürlüğü ile ilgili tüm video, Zonguldak Emniyet Müdürlüğü fotoğrafları ve Zonguldak Emniyet Müdürlüğü haberleri Zonguldak Haber, Son Dakika Haberleri | Z Haber sitemizde


Zonguldak

Zonguldak Emniyet Müdürlüğü tarafından göçmen kaçakçılığına yönelik düzenlenen operasyonda 6 kişi yakalandı.

Zonguldak

Zonguldak Emniyet Müdürlüğünce, İl Merkezi, Kozlu, Kilimli ve Gökçebey ilçelerinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 4 şüpheli yakalandı.

Zonguldak

Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğü tarafından silah dağıtımı yapılan personele yönelik Zonguldak Emniyet Müdürlüğü işbirliğiyle silah bakım ve atış eğitimi yapıldı.

GÜNDEM

Zonguldak Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Ereğli Büro Amirliği ve Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından S.A, K.T, Y.O, K.C.C isimli...

KDZ EREĞLİ

Zonguldak Emniyet Müdürlüğü ekipleri Kdz. Ereğli ilçesinde bilgilendirme faaliyetleri gerçekleştirildi.

KDZ EREĞLİ

Zonguldak Emniyet Müdürlüğü tarafından Kdz. Ereğli ilçesinde bilgilendirme faaliyetleri gerçekleştirdi,

ASAYİŞ

 Zonguldak Emniyet Müdürlüğü, Kdz. Ereğli ilçesinde operasyon gerçekleştirdi. Operasyonda 2 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

GÜNDEM

GMİS Yönetim Kurulu, Zonguldak Emniyet Müdürü Sinan Ergen’i ziyaret etti.

ASAYİŞ

Zonguldak'ta polis ekiplerince düzenlenen operasyonda 6 şüpheli yakalandı. Şüphelilerden 1'i uyuşturucu madde ticareti suçlamasıyla gözaltına alındı.

GÜNDEM

Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Sinan Ergen, görevine başlayarak ilk ziyaretini Vali Mustafa Tutulmaz’a yaptı.