Yol Haberleri

yol haberleri ve güncel yol gelişmeleri, yol ile ilgili tüm video, yol fotoğrafları ve yol haberleri Zonguldak Haber, Son Dakika Haberleri | Z Haber sitemizde


ULUSAL

Kastamonu'nun sahil ilçeleri Abana ile Çatalzeytin arasında ulaşımı sağlayan karayolunun 15 gün süre ile kapalı kalacağı duyuruldu.

GÜNDEM

9 günlük Ramazan Bayramı sebebiyle memleketlerine ve tatil bölgelerine giden tatilcilerin dönüşünde, TEM Otoyolu’nun Bolu geçişinde trafik akıcı.

KARABÜK

Karabük'ün Yenice ilçesinde meydana gelen heyelan sonrası yol ulaşıma kapandı.

GÜNDEM

Türkiye’nin en önemli geçiş noktalarından biri olan Anadolu Otoyolu’nun Bolu Dağı Tüneli geçişinde Zonguldak ve Ankara istikametinde bayram tatili için...

KİLİMLİ

Kilimli'de Belediye Sitesi Mahallesi Kılıçay Sokak’ta yol yapım ve bakım çalışmaları sebebiyle araç trafiğine kapatılacağı duyuruldu.

GÜNDEM

Zonguldak'ta yüksek kesimlerde etkili olan kar yağışı sonrası bazı köylere ulaşım sağlanamıyor.

Zonguldak

Kilimli Belediyesi tarafından Bölüm Mahallesi Yayla Sokak güzergahının kapalı olacağı duyuruldu.

GÜNDEM

Zonguldak’ta 9 Aralık’ta Uzunmehmet Göğüs ve Meslek Hastalıkları Hastanesi’nde heyelan nedeniyle çöken yol 43 gündür açılmayı bekliyor.

GÜNDEM

Zonguldak’ta etkili olan kar yağışının ardından Zonguldak Valiliği yol durumunu açıkladı.

GÜNDEM

Zonguldak Ankara yolu üzerinde meydana gelen heyelanın ardından güvenlik önlemlerinin alınmaması dikkat çekti.

GÜNDEM

Zonguldak'ta Asma Mahallesi’nde heyelan sonucu toprak altında kalan anne ile oğlunun cansız bedenine ulaşıldı. Kardeşini ve annesini kaybeden Yılmaz Çakar...

Zonguldak

Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, çöken hastane yolunda incelemelerde bulunarak, yolun 2 ay kapalı kalacağını söyledi.