Uyarı Haberleri

uyarı haberleri ve güncel uyarı gelişmeleri, uyarı ile ilgili tüm video, uyarı fotoğrafları ve uyarı haberleri Zonguldak Haber, Son Dakika Haberleri | Z Haber sitemizde


GÜNDEM

Zonguldak’ta meydana gelen heyelanda dev kaya parçaları karayoluna düştü. Z HABER’in uyarılarının ardından meydana gelen olayda bir araçta maddi hasar...

GÜNDEM

Zonguldak Ankara yolu üzerinde tüm uyarılara rağmen Sapça yakınlarında bir heyelan daha meydana geldi. Bir sürücü ölümden saliseler ile kurtuldu.

GÜNDEM

Meteoroloji Genel Müdürlüğü uyardı. Batı Karadeniz’de fırtına bekleniyor.

GÜNDEM

Ali Topaloğlu hastane ve okul yollarının sürekli ekipler tarafından kontrol edilmesi gerektiğini ifade ederek “belediyeleri uyarıyoruz”dedi.

GÜNDEM

Zonguldak Kdz. Ereğli yolunda başlayan kar nedeniyle trafik ekipleri sürücüleri uyarıyor.

GÜNDEM

Zonguldak-İstanbul karayolu Kandilli mevkisinde kar yağışı etkili olurken, yetkililer sürücüleri dikkatli olmaları konusunda uyardı.

GÜNDEM

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahmin Merkezi’nden yapılan duyuruya göre Zonguldak’ta soğuk hava hakim olacak.

GÜNDEM

Meteoroloji’nin belirttiği gibi fırtına Zonguldak’ta 70-90 kilometre hızla esiyor. Vatandaşlar zor durumda kalırken çatılardan uçan malzemeler tehlike yaratıyor.

GÜNDEM

Meteoroloji Genel Müdürlüğü peş peşe uyarılar yayımlandı. 19 Kasım ve 26 Kasım'da fırtınanın vurduğu Zonguldak için sarı alarm verildi!

GÜNDEM

Karabük İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, vatandaşları soba ve şofben zehirlenmesine karşı uyardı.

GÜNDEM

Zonguldak’ta 25-26 Kasım’da beklenen fırtınanın etkisini yitirmesi ile birlikte yeni bir uyarı daha yayınlandı. 27 Kasım Pazartesi günü de bölgede...

GÜNDEM

Zonguldak’ta etkili olan fırtına nedeni ile belediye hoparlörlerinden sokağa çıkmayın uyarısı yapıldı.