Jandarmanın dikkati yarım milyonu kurtardı! Jandarmanın dikkati yarım milyonu kurtardı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün peş peşe uyarılarının ardından şiddetli fırtına etkisini gösteriyor. Öte yandan 5 günlük hava durumu raporu da ortaya çıktı. Zonguldak için bir kez daha alarm verildi!

ZONGULDAK İÇİN SARI ALARM!
Meteoroloji'nin şiddetli fırtına ve yağmur uyarısı verdiği iller şöyle: Aydın, Bilecik, Bursa, Edirne, İzmir, Kırklareli, Kütayha, Muğla, Sinop, Zonguldak, Yalova, Düzce, Balıkesir, Bolu, Çanakkale, İstanbul, Kastamonu, Kocaeli, Manisa, Sakarya, Tekirdağ, Bartın, Karabük.

RÜZGAR ALARMI
Meteoroloji'den yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı: Rüzgârın, Marmara ve Kıyı Ege ile zamanla Karadeniz'de güneyli yönlerden kuvvetli ve fırtına şeklinde (40-70 km/saat) esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI
Meteoroloji'den yapılan uyarıda şu ifadeler yer aldı: Yağışların, Kıyı Ege ve Trakya çevreleri ile İstanbul, Kocaeli ve Aydın'ın kuvvetli, İzmir, Manisa çevreleri, Muğla'nın kıyı kesimleri ve Aydın'ın batı ilçelerinin çok kuvvetli ve şiddetli olması beklendiğinde sel, su baskını, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Editör: U. G.