Tiyatro Haberleri

tiyatro haberleri ve güncel tiyatro gelişmeleri, tiyatro ile ilgili tüm video, tiyatro fotoğrafları ve tiyatro haberleri Zonguldak Haber, Son Dakika Haberleri | Z Haber sitemizde


Zonguldak

Zonguldak Belediyesi tarafından düzenlenecek olan Tiyatro Günleri 16-27 Nisan tarihleri arasında yapılacak.

GÜNDEM

Zonguldak'ta 11 yıl aradan sonra yeniden hizmete giren Belediye Sinemasında '80 Günde Devr-i Alem' adlı tiyatro oyununu seyirciyle buluşturdu.

KÜLTÜR SANAT

Zonguldak Belediyesi, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü’nde ‘80 Günde Devr-i Alem’ adlı tiyatro oyununu seyirciyle buluşturdu.

NOSTALJİ

Zonguldak Maden Mühendisliği Mektebi'nde okuyup, Üzülmez Maden ocağında stajını yapan Mücap Ofluoğlu'nu Yüksel Yıldırım kaleme aldı.

Zonguldak

Zonguldak Eczacı Odası Tiyatro Topluluğu, Anton Çehov’un “Sevgili Doktor” adlı oyunuyla Zonguldaklıların karşısına çıkacak.

GÜNDEM

Zonguldak Tiyatro Platformu Zonguldak Belediye başkan adaylarına Zonguldak Tiyatrosunun karşılaştığı sorunlar ve çözüm önerileri için davette bulundu.

KÜLTÜR SANAT

BKM salonunda Zonguldak Kent Tiyatrosu tarafından sahnelenen Mahkum isimli oyuna tiyatroseveler yoğun ilgi gösterdi.

Zonguldak

Zonguldak Sanat Tiyatrosu oyuncularının oynadığı ve Erhan Koltuk'un yönettiği, 'Vatan Sana Minnettar Gazeteci' isimli oyun büyük ilgi gördü.

ÇAYCUMA

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Zonguldak Şubesi tarafından, Zonguldak Gençlik Merkezi Konferans Salonunda “Düşten Düşünceye Zamansız Kadınlar” tiyatral gösterisi sergilendi.

Zonguldak

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından her yıl düzenlenen kültür sanat etkinlikleri kapsamında Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğün konferans salonunda...

KDZ EREĞLİ

Kdz. Ereğli Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün Amfi Tiyatro’da düzenlediği konser ve gösterilerden oluşan yaz etkinliklerinin Ağustos ayı programı...

GÜNDEM

26 Haziran Pazartesi Belediye Kültür Merkezi Sahnesinde Ah Süreyya Arabesk Müzikali Zonguldaklı tiyatro severler ile buluşacak.