Terakkispor Haberleri

Terakkispor haberleri ve güncel Terakkispor gelişmeleri, Terakkispor ile ilgili tüm video, Terakkispor fotoğrafları ve Terakkispor haberleri Zonguldak Haber, Son Dakika Haberleri | Z Haber sitemizde


SPOR

Zonguldak Birinci Amatör Lig play-off’un ikinci rövanş karşılaşmasında B Grubu’nda Terakkispor ile Perşembe Belediyespor karşılaştı.

GÜNDEM

Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig yolunda play-off'la kalan Terakkispor Kulübü  iftar yemeğinde bir araya geldi.

Zonguldak

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Cem Dereli, Terakkispor'u yalnız bırakmadı.

SPOR

Zonguldak Birinci Amatör Lig Merkez Grubu’nda Ligi’n 22. Hafta maçında lider Terakkispor, ligin son sırasında bulunan Elvanpazarcıkspor ile karşılaştı.

SPOR

Terakkispor, Karaelmasspor’u 2-0 mağlup ederek, Merkez Grubu’nun yeni lideri oldu. 

GÜNDEM

Zonguldak Birinci Amatör Lig Merkez Grubu’nda şampiyonluk mücadelesi veren Terakkispor ile Asmaspor karşılaştı. Terakkispor, Asmaspor’u 1-0 mağlup etti.

SPOR

Erteleme maçında Üzülmezspor ile Terakkispor 0-0 berabere kaldı.

SPOR

Zonguldak Birinci Amatör Lig Merkez Grubu'nda Ligin 6. haftasında Terakkispor ile Karaelmaspor bugün saat 13.00’de Fener sentetik sahada karşılaştı.

GÜNDEM

Zonguldak Birinci Amatör Lig takımlarından Terakkispor’un yönetim kurulu üyesi Ceyhun Öztür, Fener mahallesinde motosikletiyle giderken önüne çıkan kediyi ezmemek için...

SPOR

Terakkispor ile Capeti Merkez Atölyesispor 1-1 berabere kaldı. 

SPOR

Zonguldak Birinci Amatör Lig'de yeni sezonunda hedefini şampiyonlu olarak belirleyen Terakkispor, sezonun ilk idmanını gerçekleştirdi.

SPOR

Asmaspor’un ardından ligi ikinci sırada tamamlayan Terakkispor, şampiyon olarak 1. Amatör Lige yükseldi.