Tünel Haberleri

tünel haberleri ve güncel tünel gelişmeleri, tünel ile ilgili tüm video, tünel fotoğrafları ve tünel haberleri Zonguldak Haber, Son Dakika Haberleri | Z Haber sitemizde


Zonguldak

AK Parti Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı, Kilimli- Muslu tünellerini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Zonguldak

Zonguldak Kilimli tünellerinde kamyonun kasasından düşen kasalar trafiği tehlikeye soktu. Olay yerine ekipler sevk edildi.

Zonguldak

Zonguldak’ta trafiğe kapatılan Üzülmez Tüneli çalışmaların tamamlanması sonucu trafiğe açıldı.

Zonguldak

Zonguldak Üzülmez Tüneli’nde seyir halinde olan kamyonun damperinin açık kalması sonucu tünel içerisindeki sistemler zarar gördü.  

GÜNDEM

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversite Hastanesini Kozlu’ya bağlayan tünelde rahatsız edici koku olmasından dolayı Radyocu Cengiz Çağlayan çektiği videoyla “Kanalizasyon borusundan ...

GÜNDEM

Zonguldak’ın Kozlu ilçesinde Ilıksu Tünelleri'nde kaza meydana geldi. Kazada yaralılar olduğu bilgisi ile olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi.

Zonguldak

Zonguldak Ankara yolunun Sapça Tüneli çıkışındaki su birikintisi dikkat edilmez ise kazaya neden oluyor.

GÜNDEM

Zonguldak Ankara yolunun kapanması ile yüzlerce araç mahsur kalmıştı. Ekiplerin yoğun çalışmasıyla yolun çift yönlü olarak trafiğe açıldığı öğrenildi.

GÜNDEM

Son dakika.. Anadolu Otoyolu Bolu Dağı Tüneli geçişi İstanbul istikameti heyelan riski nedeniyle geçici süre trafiğe kapatıldı.

Zonguldak

Zonguldak ile Filyos arasında ulaşımı kolaylaştıracak tünellerde çalışmalar devam ederken güzergahta bulunan 5 ev yıkıldı.

GÜNDEM

AK Parti Milletvekili Muammer Avcı, tünel çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Avcı, Muslu'yla Filyos arasında 6000 metre olan tünellerin 2324 metrelik...

GÜNDEM

Bolu Dağı Tüneli’nin İstanbul istikametinde bu gece saat 00.30’da başlayacak olan bakım çalışması sabah saat 07.00’a kadar sürecek.