Su Haberleri

su haberleri ve güncel su gelişmeleri, su ile ilgili tüm video, su fotoğrafları ve su haberleri Zonguldak Haber, Son Dakika Haberleri | Z Haber sitemizde


KOZLU

Zonguldak’ın Kozlu ilçesinde elektrik kesintisi nedeni ile Fatih Sitesi susuz kaldı. Vatandaşlar Kozlu Belediyesi'ne seslenerek sorunun acilen çözülmesini istedi.

ASAYİŞ

Zonguldak’ın merkezinde Tepebaşı mahallesinde yeraltında bulunan elektrik hattında çıkan yangın nedeniyle bölgede elektrik kesintisi yaşandı. Çalışmalar devam ediyor.

Zonguldak

Kilimli, Çatalağzı, Gelik bölgelerine su sağlayan iletim hattında medyana gelen arıza nedeniyle Zonguldak’ın 5 mahallesinde su kesintisi yaşanacak.

GÜNDEM

Zonguldak’ın merkezinde Terakki Mahallesi’nde oturan Kadir Berkan Köktürk isimli madenci gelen fatura karşısında şok oldu.

KDZ EREĞLİ

Kdz. Ereğli Belediyesi tarafından, su kesintisi yapılacağına dair açıklama yapıldı.

GÜNDEM

Zonguldak’ın Kilimli ilçesinde yerli ve yabancı turistlerin uğrak noktası olan Göbü Sahilinde susuzluk nedeni ile müşteriler ve esnaf mağdur oluyor.

ÇAYCUMA

Çaycuma ilçesine bağlı Filyos beldesinde nüfusun artmasıyla birlikte su krizi yaşanmaya başladı. Belediye belirli saatlerde su kesimine başladı.

GÜNDEM

Suya yapılan zamların ardından vatandaşlar temiz içme suyuna erişmekte zorlanırken uzmanlar, 'salgın hastalık' uyarısında bulundu.

Zonguldak

Zonguldak’ın Kozlu ilçesinde uzun süren su kesintilerine rağmen patlak borunun haftalardır yapılmaması tepki topladı.

Zonguldak

Hava sıcak Zonguldak arıza nedeniyle yine susuz kaldı! Kesinti ne zaman bitecek sular ne zaman gelecek?

GÜNDEM

Zonguldak'ın Kozlu İlçesi'nde yapılan baraj isale hatlarını yenileme çalışması nedeniyle vatandaşlar isyan etti. Suların ne zaman geleceği de merak konusu...

Zonguldak

Zonguldak’ın en gözde turizm mekanlarından olan Gökgöl mağarası selden zarar gördü.