Sinop Haberleri

sinop haberleri ve güncel sinop gelişmeleri, sinop ile ilgili tüm video, sinop fotoğrafları ve sinop haberleri Zonguldak Haber, Son Dakika Haberleri | Z Haber sitemizde


SPOR

U16 Türkiye Şampiyonası 1.Kademe maçları için Zonguldak Kömürspor, bugün Zonguldak'tan ayrılarak Sinop'a hareket etti.

GÜNDEM

Sinop’un Erfelek ilçesindeki Meydan köyünde aşırı fırtına tahıl ambarını devirdi. Ambarın altında bulunan Nefize Keserci yaşamını yitirdi.

GÜNDEM

Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi tarafından yapılan açıklamada, Batı Karadeniz’in doğusunda Zonguldak-Sinop arasında akşam saatlerinden sonra...

GÜNDEM

14 Kasım’da beklenen hava olayı yaşanırsa Zonguldak, Bartın, Kastamonu, Düzce ve Sinop kıyılarında uzun zamandır yaşanmayan şiddetli fırtına hakim olacak.

Diğer

Sinop'un Boyabat ilçesinde fabrika işçilerini taşıyan servis midibüsünün devrildiği kazada 13 kişi yaralandı. Yaralılar hastanedeki tedavilerinin ardından taburcu edildi.

BARTIN

Zonguldak, Bolu, Ankara, İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Düzce, Bartın, Karabük, Kastamonu, Sinop için 9-10 Eylül 2023 tarihleri arasında hava nasıl olacak?

GÜNDEM

Sinop’ta 31 Temmuz Pazartesi günü Heyamola Sahili'nde boğulma tehlikesi geçiren Cinbe ailesinden bir kötü haber daha geldi.

GÜNDEM

Zonguldak’tan Erzurum istikametine giden yolcu otobüsünde çıkan tartışma ve personelin müdahale etmemesi yolcuların tepkilerine neden oldu.

SPOR

Sinop Futbol İl Temsilciliği ve Tertip Komitesi, temsilcimiz Zonguldak Ereğlispor'u önce beklettiler sonra gidin dediler.