Sergi Haberleri

sergi haberleri ve güncel sergi gelişmeleri, sergi ile ilgili tüm video, sergi fotoğrafları ve sergi haberleri Zonguldak Haber, Son Dakika Haberleri | Z Haber sitemizde


ÇAYCUMA

4. Çaycuma Günleri resim sergisi açılışlarıyla başladı.

KÜLTÜR SANAT

Belgesel Fotoğrafçı  İbrahim Akyürek'in "Hayatımız Trafik" başlıklı sergisi 15 Temmuz 2023'de Sergi Odası’nda (Zonguldak) başladı. 

Zonguldak

Zonguldak Valiliği ve Tügva Gençlik Vakfı (TÜGVA) işbirliğiyle ile 15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü çerçevesinde fotoğraf sergisi açıldı.

KDZ EREĞLİ

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Kdz.Ereğli Şubesi tarafından “Şehit Resimlerimiz” konulu resim sergisi açıldı.

Zonguldak

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde bulunan Nuran-Celal Gülşen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin düzenlendiği sergi yoğun ilgi gördü.

GÜNDEM

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (ZBEÜ) Rektörü Dr. İsmail Hakkı Özölçer'in eşi Seran Özölçer 14 Haziran'da sergisini açıyor.

KDZ EREĞLİ

Kdz. Ereğli ilçesinde Halk Eğitim Merkezi’nin açtığı kurslarda eğitim gören kursiyerler hünerlerini sergiledi.

NOSTALJİ

Zonguldak Nostalji sayfasının paylaşımına göre Belgesel Fotoğrafçı İbrahim Akyürek’in “Zonguldak Grevi” başlıklı sergisi Zonguldak’ta ziyarete açıldı.

KÜLTÜR SANAT

Zonguldak'ta öğretmenler tarafından hazırlanan yıl sonu resim sergisi ziyaretçilerin beğenisini aldı.

Zonguldak

Yurt içi ve yurt dışında bir çok sergi açan ve geçtiğimiz yıl, ‘Yaşayan İnsan’ ödülüne laik görülen ünlü baston sanatçısı...

Zonguldak

Zonguldak 3. Kademe Özel Eğitim Meslek Okulu tarafından Engelliler Haftası çerçevesinde Güzel Sanatlar Galerisinde el işi sergisi açıldı.

ÇAYCUMA

Çaycuma Belediyesinin eski cezaevine kütüphane-müze işlevi kazandırmak için yaptığı çalışmalarında sona yaklaşılırken Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz eski cezaevinde incelemelerde bulundu.