Seminer Haberleri

seminer haberleri ve güncel seminer gelişmeleri, seminer ile ilgili tüm video, seminer fotoğrafları ve seminer haberleri Zonguldak Haber, Son Dakika Haberleri | Z Haber sitemizde


GÜNDEM

Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarması Timlerince, trafik kazalarında yaşanan can kayıplarının azaltılması yönünde bilgilendirme semineri verildi.

GÜNDEM

Zonguldak'ta jandarma ekiplerinin trafik eğitim ve seminerleri devam ediyor.

GÜNDEM

Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Yönetici ve Temsilci Eğitim Seminerlerinin ikincisi 15-16-17 Aralık 2023 tarihlerinde Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde gerçekleştirildi.

GÜNDEM

ZBEÜ kalite odaklı örnek uygulamalarına bir yenisini ekleyerek İç Değerlendirme Programını başlattı.

EĞİTİM

ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer’in katılımıyla Ahmet Erdoğan Sağlık Hizmetleri MYO 2022-2023 Akademik Yılı Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirildi.

GÜNDEM

Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarması ekipleri seminer verdi.

ALAPLI

Alaplı Tarım ve Orman Müdürlüğü ve Ziraat Odası işbirliğiyle düzenlediği Eğitim programında “Kahverengi kokarca ve filiz güvesi zararları” ana konu...

Zonguldak

Zonguldak il Jandarma Komutanlığı tarafından, patpat kazalarının önlenmesi ve maksadı dışında kullanılmasının önüne geçilmesi için seminer düzenlendi.

Zonguldak

Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarmasınca, İlk ve Ortaokulu öğrencilerine trafik kuralları konusunda eğitim semineri vererek bilgilendirmeler yapıldı.