Sahil Haberleri

sahil haberleri ve güncel sahil gelişmeleri, sahil ile ilgili tüm video, sahil fotoğrafları ve sahil haberleri Zonguldak Haber, Son Dakika Haberleri | Z Haber sitemizde


Zonguldak

Zonguldak’ta Ereğli İlçesinde hava sıcaklığının 35 dereceyi aşmasının ardından sahiller boş kaldı.

KDZ EREĞLİ

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, 24 Temmuz Basın Bayramı nedeniyle gazeteciler ve aileleri ile Barış plajında bir araya geldi.

Zonguldak

Zonguldak'ta Kapuz plajına gelen bazı duyarsız vatandaşlar, yiyip içtikten sonra çöplerini sahile bıraktı.

Zonguldak

Zonguldak’ın Kilimli ilçesine bağlı Türkali köyünde plaj çöplüğe döndü. Plaja gelen vatandaşlar Z HABER aracılığı ile yetkililere seslendi.

KDZ EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde boğulma tehlikesi geçiren kişi olay yerinde yapılan müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

Zonguldak

Zonguldak’ta yaşanan sel felaketinin ardından Valilik tarafından denize girmek 3 gün yasaklanmıştı. Yasağın tamamlanmasının ardından sahiller bugün hizmete açıldı.

BARTIN

Bartın'da sağanağın etkisiyle taşan Bartın Irmağı'nın denize sürüklediği atıklar, İnkumu Sahili'nde kirlilik oluşturdu. Ekipler atıkların temizlenmesi için seferberlik başlattı.

KOZLU

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz uzun yıllar önce çöp döküm alanı olarak kullanılan ancak şimdi vatandaşların uğrak noktası olan Kozlu Sahili...

KDZ EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde termometrelerin 33 dereceye ulaşmasının ardından bunalan vatandaşlar, kentin sahil kesimlerinde denizin tadını çıkardı.

Zonguldak

Zonguldak Kapuz Plajında kıyıya vurmuş ölü yunus bulundu.

KDZ EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde deniz kıyısına telef olan inek cesedi sahile vurdu. Durumu gören vatandaşlar şaşkına dönerken belediye ekiplerine ihbarda bulundu.

KOZLU

Zonguldak Kozlu sahilinde bulunan eski çöplük alanında tedbir alınmadığı için yıllardır biriken iğne - kan tüpü gibi tıbbi atıklar ve...