Operasyon Haberleri

operasyon haberleri ve güncel operasyon gelişmeleri, operasyon ile ilgili tüm video, operasyon fotoğrafları ve operasyon haberleri Zonguldak Haber, Son Dakika Haberleri | Z Haber sitemizde


ASAYİŞ

Zonguldak’ta İl Emniyet Müdürlüğü'nün gerçekleştirdiği operasyonda yasadışı silah ve mühimmat ticareti yapan 6 şüpheli yakalandı.

GÜNDEM

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, uyuşturucu madde imalatçılarına ve satışını yapanlara yönelik “Narkoçelik-12” operasyonlarında 268 kişinin yakalandığını açıkladı.

GÜNDEM

Aralarında Zonguldak'ın da bulunduğu 74 ilde ruhsatsız silah taşıyan şahıslara ve silah kaçakçılarına yönelik bayram süresince 4 gündür devam eden...

GÜNDEM

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, 81 ilde 4 gündür devam eden “Aranan Şahıslara Yönelik” düzenlenen “Çember-17”...

Zonguldak

İçinde Zonguldak’ın da bulunduğu 71 ilde ruhsatsız silah taşıyan şahıslara ve silah kaçakçılarına yönelik “Mercek-16” operasyonları düzenlendi.

ASAYİŞ

Zonguldak Emniyet Müdürlüğü, Kdz. Ereğli, Alaplı ve Devrek ilçelerini kapsayacak şekilde uyuşturucu operasyonu düzenledi. Operasyonda 5 şüpheli yakalandı.

GÜNDEM

Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Çaycuma ilçesi Perşembe Beldesi'nde Horoz Dövüşü yapıldığı ihbarı ile ekipler harekete geçti.

GÜNDEM

Zonguldak'ta polis ekiplerince düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında yakalanan 8 şüpheliden 4'ü uyuşturucu madde ticareti suçlamasıyla gözaltına alındı.

ASAYİŞ

Zonguldak'ta jandarma ve polis ekiplerince yapılan uyuşturucu operasyonlarında 6 şüpheli gözaltına alındı.

ASAYİŞ

Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Kdz. Ereğli’de 2 ayrı operasyon düzenledi. Şüpheli 5 kişi yakalandı.

GÜNDEM

31 Mart 2024 seçimlerinin ardından Zonguldak, Devrek ve Kozlu Belediyesi’nde operasyon hazırlığı!

GÜNDEM

 Zonguldak’ta 25-31 Mart tarihleri arasında polis ve jandarma ekiplerince yapılan uygulama ve faaliyetler kamuoyu ile paylaşıldı.