Müdahale Haberleri

müdahale haberleri ve güncel müdahale gelişmeleri, müdahale ile ilgili tüm video, müdahale fotoğrafları ve müdahale haberleri Zonguldak Haber, Son Dakika Haberleri | Z Haber sitemizde


GÜNDEM

İstanbul’un çeşitli bölgelerinde Taksim’e gitmek isteyen işçilere polis müdahale etti. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya 210 kişinin gözaltına alındığını duyurdu.

ÇAYCUMA

Zonguldak Çaycuma’da bir evde yangın çıktı. Ekipler olay yerinde.

GÜNDEM

Kdz. Ereğli’nin içme suyunun karşılandığı Kızılcapınar hattında sabah saatlerinde arıza meydana geldi. Belediye ekipleri, arızaya müdahale etti, çalışmalar sürüyor.

KDZ EREĞLİ

Zonguldak Kdz. Ereğli’de meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

ÇAYCUMA

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde üç katlı bir evin çatısında çıkan yangın paniğe neden oldu. Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesinin ardından söndürüldü.

KDZ EREĞLİ

Zonguldak Kdz. Ereğli'de denize atlayarak canına kıymak isteyen kadına bekçiler müdahale etti.

Zonguldak

Zonguldak'ta Uğur Mumcu kavşağında otomobil M.Ç isimli yayaya çarptı. Hastaneye kaldırılan yaralının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.  

KDZ EREĞLİ

Karadeniz bölgesinin en donanımlı itfaiye teşkilatı olan Kdz. Ereğli Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, 2023 yılında 670 olaya müdahalede bulundu. 200 bin...

GÜNDEM

Bartın’ında karşıdan karşıya geçmek isteyen çocuklara ticari taksi çarptı.

GÜNDEM

Zonguldak’ın merkezinde İncivez mahallesinde yeni yılın ilk dakikalarında kavga çıktı. Bölgeye çok sayıda polis sevk edildi.