Kenevir Haberleri

kenevir haberleri ve güncel kenevir gelişmeleri, kenevir ile ilgili tüm video, kenevir fotoğrafları ve kenevir haberleri Zonguldak Haber, Son Dakika Haberleri | Z Haber sitemizde


GÜNDEM

Zonguldak’ın ekonomisine katma değer sağlayacak ‘Sanayi Keneviri Proje Geliştirme çalıştayı sonrası Proje Onursal Başkanı Dr. Cemil Çakmaklı değerlendirmelerde bulundu.

GÜNDEM

 Karabük’te jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyonda ahşap baraka içerisinde ve çevresinde kilolarca esrar ve uyuşturucu madde ile 425 kök kenevir ele...

KİLİMLİ

Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan operasyonda, Kilimli ilçe sınırları içerisinde bir şahsın ormanlık arazide ve evinin bahçesinde kenevir...

ASAYİŞ

Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Kilimli’de ormanlık arazide bir kişinin esrar yetiştirdiği bilgisi ile harekete geçti.

ASAYİŞ

Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Devrek’te bir şahsın kenevir yetiştirip sattığı istihbaratı ile harekete geçti.

GÜNDEM

Zonguldak’ta yapılan uyuşturucu operasyonunda bir şahıs yakalandı.

GÜNDEM

Zonguldak İl Jandarma Ekiplerinin yaptıkları aramada saksıda kenevir ele geçirildi.

GÜNDEM

Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Devrek sınırları içerisinde, uyuşturucu operasyonu düzenledi.

Zonguldak

Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, 27-28 Temmuz 2023 tarihlerinde Kdz.Ereğli ve Kilimli ilçeleri mülki sınırları içerisinde uyuşturucu operasyonu düzenledi.

ÇAYCUMA

Zonguldak İl Jandarma ekipleri tarafından Çaycuma'da yapılan operasyonda, kenevir, tabanca, av tüfeği ve define arama dedektörü bulundu.

Zonguldak

Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan operasyonda yasadışı kenevir yetiştiren bir kişi gözaltına altına alındı.

ASAYİŞ

Zonguldak'ta Narkotik Suçlarla Mücadele Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan operasyonda 3 şüpheli yakalandı.