Karadeniz Haberleri

karadeniz haberleri ve güncel karadeniz gelişmeleri, karadeniz ile ilgili tüm video, karadeniz fotoğrafları ve karadeniz haberleri Zonguldak Haber, Son Dakika Haberleri | Z Haber sitemizde


GÜNDEM

Zonguldak kıyılarında alçak uçuş yaparak peş peşe geçen F-16 savaş uçakları merak uyandırdı.

GÜNDEM

Zonguldak açıklarında savaş uçaklarının alçak uçuş yapması merak konusu oldu. Karadeniz üzerinde gerginlik mi yaşandı yoksa tatbikat mı yapılıyor? 

ULUSAL

Jeoloji Mühendisi Ali Baltaş, yerel basında gündem olan “Karadeniz patlar mı? Patlamaz mı?” sorusunu sosyal medya hesabından cevapladı.

GÜNDEM

Karadeniz gazının Zonguldak’tan karaya çıkarılması ile konutlara 1 yıl süreyle verilen aylık 25 metreküple 10 ayda 72,5 milyar liralık destek...

GÜNDEM

Aşırı yağışlarla Karadeniz'e sürüklenen çöpler, Bartın'ın İnkumu beldesindeki 3 kilometrelik sahile vurdu. Dalgaların kumsala getirdiği çöp yığınlarının arasında evsel atıkların...

GÜNDEM

 Zonguldak’ta gece saatlerinden itibaren sağanak ile etkili olan şiddetli rüzgar nedeniyle Liman Caddesi’nde dev dalgalar mendireği aştı.

GÜNDEM

Zonguldak’ta yaşanan istavrit bolluğu tezgahlara yansıdı. İstavritin kilosu 60 liradan satıldı.

GÜNDEM

Karadeniz’in kıyı şeridindeki kentlerde duyulan ve sosyal medyanın gündemine oturan esrarengiz sesin kaynağı 4.gününde de çözülemedi. Amasra Kaymakamı Kadir Perçi,...

GÜNDEM

Karadeniz’in kıyı şeridindeki kentlerde duyulan ve sosyal medyanın gündemine oturan esrarengiz sesin kaynağı 36 saattir çözülemedi.

GÜNDEM

Jeoloji Mühendisi Ali Baltaş ulusal basına da konu olan Bartın, Kastamonu, Zonguldak, Sakarya gibi şehirlerden duyulan patlama sesinin nedenini açıkladı.

BARTIN

Karadeniz sahilindeki şehirlerde akşam saatlerinde 4-5 kez duyulan patlama sesi, tedirginliğe yol açtı.

GÜNDEM

Karadeniz’de son günlerde hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde olması sebebiyle Zonguldak'taki tezgahlarda balık azalmaya başladı.