Kar yağışı Haberleri

kar yağışı haberleri ve güncel kar yağışı gelişmeleri, kar yağışı ile ilgili tüm video, kar yağışı fotoğrafları ve kar yağışı haberleri Zonguldak Haber, Son Dakika Haberleri | Z Haber sitemizde


Zonguldak

Kar, Zonguldak, Bartın, Bolu ve Karabük ve Kastamonu’nun yüksek kesimlerinde kar etkili olmaya başladı. Ramazan Yağlıses Bolu’dan bildirdi.

GÜNDEM

Zonguldak, Bartın, Düzce ve Bolu’nun yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili olurken, D-100 karayolu Bolu Dağı kesimi beyaz örtüyle kaplandı.

GÜNDEM

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İzlanda üzerinden soğuk hava dalgasının yarından itibaren etkisini göstereceği uyarısında bulundu.

GÜNDEM

Bartın’ın yüksek kesimlerde etkili olmaya devam eden kar yağışı nedeniyle 8 köy yolu ulaşıma kapanırken, İl genelinde olumsuz hava koşulları...

GÜNDEM

Karabük'te etkili olan kar yağışı sonrası kapanan 107 köy yolundan 73'ü yapılan çalışmalarla yeniden ulaşıma açılırken, kapalı olan 34 köy...

GÜNDEM

Karadeniz'i İstanbul'a bağlayan D-100 karayolunun Kemikli Geçidi mevkisinde kar yağışı etkili olmaya başladı.

GÜNDEM

Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava tahminlerini güncelledi. Buna göre Batı Karadeniz için yeni uyarı yapıldı.

GÜNDEM

 Karabük’ün yüksek kesimlerinde yeniden yüzünü gösteren kar yağışının ardından Karabük KARDOFF kulübü üyeleri karla kaplanan yaylalara çıkarak safari yaptı.

GÜNDEM

Bartın'ın kent merkezinde aralıklarla yağan kar nedeni ile 24 köye ulaşım sağlanamıyor. Ekipler çalışmalarına başladı

GÜNDEM

27 Kasım Pazartesi Zonguldak güne kar yağışı ile başladı. Peki Zonguldak- Ankara ve Zonguldak İstanbul karayollarında son durum ne?

GÜNDEM

 Bartın'ın yüksek kesimlerindeki köylerinde kar yağışı başladı.

GÜNDEM

Zonguldak, Bartın, Düzce, Karabük ve Bolu’nun yüksek kesimlerinde kar yağışı etkisini arttırdı.