Istavrit Haberleri

istavrit haberleri ve güncel istavrit gelişmeleri, istavrit ile ilgili tüm video, istavrit fotoğrafları ve istavrit haberleri Zonguldak Haber, Son Dakika Haberleri | Z Haber sitemizde


Zonguldak

Zonguldak’ta av yasağına sayılı günler kala tezgahlar hamsi, istavrit ve mezgit ile şenlendi. Vatandaşlar, iftar sofraları için balık satın aldı.

Zonguldak

Zonguldak'ta Ramazan ayının ilk günlerde tezgahlarda olmayan balık yeniden kendini gösterdi. İstavrit 60 lira, mezgit ise 100 liradan alıcı buldu.

GÜNDEM

Zonguldak’ta vatandaşlar istavrite yoğun ilgi gösterdi.

GÜNDEM

Zonguldak’ta yaşanan istavrit bolluğu tezgahlara yansıdı. İstavritin kilosu 60 liradan satıldı.

GÜNDEM

Zonguldak açıklarında yaşanan balık bolluğu, Karadeniz'de avlanan birçok balıkçı teknesini kente çekti

EKONOMİ

Zonguldak'ta balık tezgahlarında istavrit bolluğu yaşanıyor. İstavritin kilogramı ortalama 60 liradan satılıyor.

GÜNDEM

Karadeniz’de son günlerde hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde olması sebebiyle Zonguldak'taki tezgahlarda balık azalmaya başladı.  

GÜNDEM

Bartın’ın Kurucaşile ilçesinde satışa götürülmek üzere balık yüklenen kamyonda yapılan incelemede, 6 ton istavrite el konuldu, kamyon şoförüne 16 bin...

BARTIN

Karadeniz'de avlanma sezonu devam ederken, havaların sıcak seyretmesi sebebiyle hamsi dışında balık çeşidi azalmaya başladı.

GÜNDEM

 Zonguldak'ta hamsinin fiyatı 80 TL Balıkçılar, hava sıcaklıklarında yaşanan düşüş ile hamsinin bollaşacağını ve fiyatının düşeceğini açıkladı

BARTIN

Zonguldak, Bartın, Kastamonu sahillerine akın eden vatandaşlar istavrit için olta salladı. Oltacılar boş attı dolu çekti.

Zonguldak

 Zonguldaklı amatör balıkçılar balığa doydu. Zonguldaklı amatör balıkçılar, bugün denizde 1,5 ton istavrit ve çinekop yakaladı.