Ihbar Haberleri

ihbar haberleri ve güncel ihbar gelişmeleri, ihbar ile ilgili tüm video, ihbar fotoğrafları ve ihbar haberleri Zonguldak Haber, Son Dakika Haberleri | Z Haber sitemizde


KDZ EREĞLİ

Zonguldak'ın Kdz. Ereğli'de jandarma üniforması giyerek kafelerde oturanlara Genel Bilgi Toplama (GBT) yaptığı iddia edilen kadın, ihbar üzerine polis ekipleri...

KARABÜK

Karabük'te yaklaşık 10 metre yükseklikten düşen 2 yaşındaki çocuk yaralandı.

KARABÜK

Karabük'te meydana gelen heyelan sonrası 4 ev boşaltıldı.

DEVREK

Zonguldak Devrek’te bir evin mutfağındaki aspiratörün alev alması sonucu çıkan yangın ekipleri harekete geçirdi.

BARTIN

Bartın'ın Amasra ilçesindeki mezarlıkta şüpheli vatandaşların görüldüğü ihbarı üzerine harekete geçen polisler yaptığı operasyonda define arayan 6 kişiyi suçüstü yakaladı.

KDZ EREĞLİ

Zonguldak Ereğli’de 1 Mart Cuma günü akşam saatlerinde kayıp olan M. Y isimli vatandaş, AFAD ve Jandarma ekipleri tarafından bulundu.

GÜNDEM

Zonguldak’ta yeni yıla girilmesi ile birlikte silah sesleri duyuldu. İhbar üzerine polis ekipleri silah atılan bölgelerde devriye gezdi.

ASAYİŞ

Zonguldak’ta 13 yaşındaki Ayaz Kaçmak isimli bir çocuğun kaybolduğuna dair yapılan ihbar, polis ekiplerini harekete geçirdi.

KDZ EREĞLİ

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde bir evde elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen yangında 7 yaşındaki Muhammet ekipleri arayarak durumu haber verdi.

ASAYİŞ

Zonguldak’ta polise yapılan ceset ihbarı yapılan araştırma sonucu asılsız çıktı.

Zonguldak

Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Alaplı’da bulunan Küçüktekke Köyü’nde, 14 Nisan’da günü gelen hırsızlık ihbarı nedeni ile bir evde arama...