Gökçebey belediyesi Haberleri

gökçebey belediyesi haberleri ve güncel gökçebey belediyesi gelişmeleri, gökçebey belediyesi ile ilgili tüm video, gökçebey belediyesi fotoğrafları ve gökçebey belediyesi haberleri Zonguldak Haber, Son Dakika Haberleri | Z Haber sitemizde


GÖKÇEBEY

Gökçebey Belediyesi, sahte hesaplarla içki alemi olarak paylaşılmış olan görüntülerle bir ilgisinin olmadığını belirterek; “Yapılan bu alçakça iftirayı şiddetle kınıyoruz”...

GÖKÇEBEY

Gökçebey Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ilçenin çehresini değiştirecek meydan projesi için çalışmaları hızlandırdı.

GÖKÇEBEY

Gökçebey Muhtarlar Derneği Başkanı Kadir Çakıroğlu, Belediye Başkanı Vedat Öztürk’ü ziyaret ederek, desteklerinden dolayı plaket takdim etti.

GÜNDEM

İYİ Parti’den istifa etmesinin ardından CHP’ye geçen Vedat Öztürk’ün geçtiğimiz süreçte Ak Parti ve MHP’den teklif aldığı öğrenildi.

GÖKÇEBEY

Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, Gök-Bel Ltd.Şti. çalışanlarına 2024 yılı için yüzde 55 zam yapıldı.

GÜNDEM

Gökçebey Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ilçenin çevresini değiştirecek meydan projesinin çalışmalarına başladı.

GÖKÇEBEY

Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk Ak Parti ilçe Başkanının 'Gökçebey'in kaderi değildir' paylaşımına sosyal medya hesabı üzerinden yanıt verdi.

GÜNDEM

Gökçebey Belediyesi Zabıta Komiser Yardımcısı Birol-Tülay Türkyılmaz’ın kızı Dilara ile Nazmiye Taşlı-Hamit Dikyoloğlu’nun oğlu Emre evliliğe ilk adım olan nişan...

Zonguldak

Gökçebey Belediyesi Gök Bel İmar İnşaat Sosyal Hizmetler Turizm San. Ve Tic. Ltd.Şti bünyesinde 24 işçi alınacağı duyuruldu.