Felaket Haberleri

felaket haberleri ve güncel felaket gelişmeleri, felaket ile ilgili tüm video, felaket fotoğrafları ve felaket haberleri Zonguldak Haber, Son Dakika Haberleri | Z Haber sitemizde


GÜNDEM

Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, sel tehlikesi geçiren bölgelerde incelemede bulundu. İncelemeler esnasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın arayıp desteğe hazır...

GÜNDEM

Meteorolojinin uyarılarını ardından etkili olan fırtına ve sağanak yağış Zonguldak şehir merkezini tehdit ediyor.

Zonguldak

Zonguldak'ı etkisi altına alan sağanak yağış hala devam ederken, Zonguldak Belediyesinden dere kenarlarına araç bırakılmaması konusunda uyarı yapıldı.

GÜNDEM

Zonguldak şehir merkezi yükselen sel sularının tehdidi altında.

GÜNDEM

Denizcilik Genel Müdürlüğü, Ereğli ilçesinde kayıp ihbarı yapılan gemiyle ilgili açıklamada bulundu.

GÜNDEM

Zonguldak Ereğli’de sel nedeniyle çok sayıda işyeri su altında.

Diğer

Kastamonu’nun Tosya ilçesi Yağlıca köyünde çıkan ve ilk tespitlere göre 45 evin alevlere teslim olduğu yangına ekiplerin müdahalesi devam ediyor.

BARTIN

Bartın'da, sağanak sebebiyle bazı ev ve iş yerlerinin bodrum ve zemin katları ile caddeleri su bastı.

DEVREK

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'ne uyarılarının ardından Zonguldak’ta sağanak yağış etkili oldu. Devrek’te sağanak nedeni ile bazı yollar sular altında kaldı.

GÜNDEM

Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, 9 Temmuz Tarihinde Devrek ve çevresinde yaşanan sel felaketleri sonrası yaşananları ilk kez anlatacak.

Zonguldak

Zonguldak’ta yaşanan 9-10-11 Temmuz 2023 selinden ders almayanlar derenin önünü kapattı! Z HABER uyarıyor.

ULUSAL

Aksaray’da akşam saatlerinde bastıran sağanak yağış Kireçlik yolunda sele neden oldu. Sele kapılan bir kişi hayatını kaybetti.