Eylem Haberleri

eylem haberleri ve güncel eylem gelişmeleri, eylem ile ilgili tüm video, eylem fotoğrafları ve eylem haberleri Zonguldak Haber, Son Dakika Haberleri | Z Haber sitemizde


Zonguldak

Zonguldak’ta toplu taşımaya gelen zamlardan sonra Emek ve Demokrasi platformları eylem yapmaya hazırlanıyor.

GÜNDEM

SSS Yıldızlar Holding’e bağlı Doruk Madencilik’e ait Yunus Emre Termik Santrali olarak faaliyet gösteren kömür maden ocağında çalışan işçiler açlık...

GÜNDEM

Ne kıdem tazminatları ödendi ne toplu iş sözleşmeleri uygulandı. Maaşlar düzenli ödenmeyen 6 şubat depreminin kahramanı madencilerin eylemine eşleri de...

GÜNDEM

Yunus Emre Termik Santrali’ni işleten Yıldızlar Holding’e bağlı Doruk Madencilik’te çalışan yüzlerce işçi haklarının ödenmediği gerekçesi ile eylemlerine devam ediyor.

Zonguldak

Memur-Sen 81 İlde eş zamanları olarak basın açıklaması düzenledi.

GÜNDEM

Kamu İşveren heyetinin kamu görevlilerine sundu zam teklifini kabul etmeyen memurlar yarın 81 ilde eşzamanlı eylem ve basın açıklaması yapacak.

EKONOMİ

Tüketici Hakları Derneği  Zonguldak Şube Başkanı Ali Topaloğlu, alım gücünün düşmesi ve yaşanan ekonomik kriz nedeniyle Zonguldak halkını eyleme çağırdı.

GÜNDEM

Zonguldak’ta sağlık çalışanlarının basın açıklamasında yaşanan gelir kaybı ve adaletsizliğe vurgu yapıldı.

ULUSAL

Yetersiz muayene süresi ve ücret adaletsizliği nedeniyle doktorlar iş bıraktı bazı yerlerde hastalar geri döndü.

ULUSAL

Kastamonu’da aracına yolcu olarak aldığı 2 genç tarafından bıçaklanarak öldürülen taksi şoförünün meslektaşları, düzenledikleri konvoyla cinayete tepki gösterdi.

GÜNDEM

Bilecik/Söğüt'te Gübretaş'a ait maden sahasında maden işçileri maden girişinde basın açıklaması yaptı.

Zonguldak

Zonguldak'ta fırıncılar ekmek üretirken maddi koşullar altında ezildiklerini belirterek zam isteklerinin karşılanmaması nedeniyle bakkal ve marketlere ekmek vermeyeceklerini duyurdu.