Denetim Haberleri

denetim haberleri ve güncel denetim gelişmeleri, denetim ile ilgili tüm video, denetim fotoğrafları ve denetim haberleri Zonguldak Haber, Son Dakika Haberleri | Z Haber sitemizde


ASAYİŞ

Trafik ekipleri tarafından ticari araçlara yönelik uygulama yapıldı.

Zonguldak

Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler il genelinde eş zamanlı denetim yaptı.

Zonguldak

Bolu’da jandarma ekipleri tarafından Ankara-Zonguldak’ı birbirine bağlayan D-750 kara yolunda yolcu otobüslerine yönelik trafik denetimi yapıldı.  

ASAYİŞ

Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığına bağlı trafik ekipleri trafik güvenliğinin sağlanması amacıyla denetim yaptı.

GÜNDEM

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Zonguldak’ta gerçekleştireceği miting öncesi emniyet tedbirleri artırıldı.

GÜNDEM

Zonguldak'ta fast food restoranlarında, kızartma yağı denetimi yapılıyor. Denetim 10 gün sürecek.

GÜNDEM

 Zonguldak Tarım ve Orman Müdürlüğü, 2023 yılı faaliyetlerini kamuoyu ile paylaştı. Yıl boyu 9 bin 457 denetimin yapıldığını açıkladı.

Zonguldak

Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarması Timlerince, hemzemin geçitlerde yaşanan kazaları önlemek amacıyla denetim yapıldı.

Zonguldak

Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekipleri trafik güvenliğinin sağlanması amacıyla denetim yapmaya devam ediyor.

GÜNDEM

Zonguldak’ta polis ekipleri il genelindeki okul ve çevrelerinde denetimlerini sıklaştırdı 7 bin 562 şahıs sorgulandı.

GÜNDEM

Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarması Timlerince, yarıyıl tatili öncesi okul servis aracı şoförlerine trafik kuralları konusunda bilgi verildi.

GÜNDEM

Zonguldak’ta polis ekipleri il genelindeki okul ve çevrelerinde denetimlerini sıklaştırdı. 5 bin 525 şahıs sorgulandı.