Define Haberleri

define haberleri ve güncel define gelişmeleri, define ile ilgili tüm video, define fotoğrafları ve define haberleri Zonguldak Haber, Son Dakika Haberleri | Z Haber sitemizde


BARTIN

Bartın'ın Amasra ilçesindeki mezarlıkta şüpheli vatandaşların görüldüğü ihbarı üzerine harekete geçen polisler yaptığı operasyonda define arayan 6 kişiyi suçüstü yakaladı.

Zonguldak

Zonguldak Nostalji sayfasının editörü Yüksel Yıldırım, 1936 yılında basılan Son Posta gazetesindeki “Zonguldak’ta kıymetli bir define bulundu” adlı haberi ortaya...

KARABÜK

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde evinin bahçesinde kaçak define kazısı yaparken suçüstü yakalanan şüpheli gözaltına alındı.

KARABÜK

Karabük'te kaçak kazı yapan 4 kişi suçüstü yakalandı.

GÜNDEM

Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler Çaycuma sınırları içerisinde 7 define avcısını suçüstü yakaladı.

GÜNDEM

Karabük İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan iş makinesi ile kazı yapan 3 kişi suçüstü yakalandı.

ASAYİŞ

Bartın İl Jandarma KOM şube müdürlüğü ekiplerinin ısrarlı takip neticesinde Ulus İlçesi Yeniköy'ünde definecilere operasyon yapıldı.

ÇAYCUMA

Zonguldak Çaycuma’da Jandarmanın yaptığı operasyonda kaçak define avcısı 11 kişi yakalandı. Bir iş makinesi ve çok sayıda ekipmana el konulurken...

ASAYİŞ

Bartın’da kaçak kazı yapan 7 şüpheli şahıs jandarma tarafından yapılan baskın sonucunda çok sayıda malzeme ile birlikte suçüstü yakalandı.

KDZ EREĞLİ

Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Ereğli'de kaçak kazı operasyonu yaptı.

ASAYİŞ

Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonda çok sayıda tarihi eser ele geçirildi. Olayla ilgili "1 kişi gözaltına alındı.

Zonguldak

Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Çaycuma’da kaçak kazı yapıldı ihbarı üzerine harekete geçti.