Çatalağzı Haberleri

çatalağzı haberleri ve güncel çatalağzı gelişmeleri, çatalağzı ile ilgili tüm video, çatalağzı fotoğrafları ve çatalağzı haberleri Zonguldak Haber, Son Dakika Haberleri | Z Haber sitemizde


GÜNDEM

Zonguldak tarih editörü Hayati Yılmaz, ” Çatalağzı'ndaki Hava Kalitesi Ölçerleri, Beldede dünden beri hava kirliğinin sınırının çok üstünde gösteriyor."

GÜNDEM

Zonguldak’ta Büşra Akın'ın (14) hayatını kaybettiği, 18 öğrenci ile sürücü Fikret Bayrak'ın (68) da yaralandığı okul servisi kazasına ilişkin 7...

GÜNDEM

Türkiye Taşkömürü Kurumu'ndan (TTK) emekli, Çatalağzı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Belde Sekreteri Cemal Tükenmez kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.  

Zonguldak

Zonguldak tarih sayfası editörü Hayati Yılmaz, 100. yılını dolduran Çatalağzı İstasyonu hakkında bir yazı kaleme aldı.

GÜNDEM

MHP Çatalağzı Belediye Başkan Adayı Yavuz Palabaş'ın belediye meclis adayları belli oldu.

Zonguldak

Zonguldaklı karikatürist Şerif Cihan, Erzincan’da 9 işçinin toprak altında kaldığı maden kazasının ardından Zonguldak Termik Santraller bölgesindeki atıklara dikkat çekti.

Zonguldak

Zonguldak Çatalağzı Belediye Başkanı Adnan Akgün, Cumayanı Kokurdan bağlantı yolunun asfaltlama çalışmalarının devam ettiğini ifade etti.

GÜNDEM

Zonguldak Tarih Editörü Hayati Yılmaz Almanya’dan Zonguldak’a neden dönmediğini açıkladı. Yılmaz düğününde bomba ihbarı yapıldığı olayı anlattı.

GÜNDEM

Zonguldak’ta Hava Kalitesi İzleme istasyonlarına bağlı Sürekli İzleme Merkezi verileri dikkat çekti.

GÜNDEM

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kararı ile Zonguldak’ın Kilimli İlçesinde bulunan EREN Enerji Termik santrali Özel Endüstri Bölgesi ilan edildi.

GÜNDEM

2019 yerel seçimlerinde  AK Parti'nin Çatalağzı'ndan Belediye Başkan Adayı ve 2024 seçimlerinde de aday adayı Ersun Gülser’in oğlu bıçaklı kavgaya...

GÜNDEM

Zonguldak Çatalağzı Belediye Başkanı Adnan Akgün Atatürk anıtında gençlerle buluştu