Boğulma Haberleri

boğulma haberleri ve güncel boğulma gelişmeleri, boğulma ile ilgili tüm video, boğulma fotoğrafları ve boğulma haberleri Zonguldak Haber, Son Dakika Haberleri | Z Haber sitemizde


GÜNDEM

Zonguldak Fener'de 25 yaşındaki Selçuk C. kayalıklardan denize düştü.

GÜNDEM

Kastamonu’da çöp konteynerinin yanında çöp poşetine sarılmış vaziyette atılan yeni doğmuş erkek bebeği bulan şahıs, boğulsun diye çöp poşetinin ağzının...

GÜNDEM

Zonguldak'ın merkezinde bulunan kapuz plajında bu sezon cankurtaranlar tarafından 110 kişi boğulmaktan kurtarıldı.

BARTIN

Bartın'da denizde boğulan 3 çocuk annesi Tuba Yukarıharman (36), memleketi Karabük’te son yolculuğuna uğurlandı.

GÜNDEM

Bartın’ın Kozcağız beldesinde bulunan dereye serinlemek için giren ve boğularak can veren genç kızın isminin Rümeysa Zoroğlu (17), olduğu öğrenildi.

GÜNDEM

Bartın’da 16 yaşındaki genç kız, serinlemek için girdiği ırmakta boğuldu. Acı haber, Kumluca yolu Yeni Kışla köyü altından geldi.

GÜNDEM

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde boğulma tehlikesi geçiren kadın hastaneye kaldırıldı.

GÜNDEM

Bartın'ın Mugada sahilinde serinlemek için girdiği denizde hayatını kaybeden Öğretmen Nail Pazarlıklı, Gökçebey Pazarlıoğlu köyünde toprağa verildi.

BARTIN

Bartın'da bir kişi denizde boğularak hayatını kaybetti.

BARTIN

Bartın'ın Mugada sahilinde dalgalı denizde çeken akıntıya kapılan 2 kişi son anda fark edilerek cankurtaranlar tarafından boğulmaktan kurtarıldı.

BARTIN

Bartın'ın Mugada sahilinde ailesiyle birlikte tatile gelen 18 yaşındaki genç kız, boğulmak üzereyken Bartın İl Özel İdaresi cankurtaranları tarafından son...

GÜNDEM

Sinop’ta 31 Temmuz Pazartesi günü Heyamola Sahili'nde boğulma tehlikesi geçiren Cinbe ailesinden bir kötü haber daha geldi.