Bebek Haberleri

bebek haberleri ve güncel bebek gelişmeleri, bebek ile ilgili tüm video, bebek fotoğrafları ve bebek haberleri Zonguldak Haber, Son Dakika Haberleri | Z Haber sitemizde


GÜNDEM

Kastamonu’da çöp konteynerinin yanında çöp poşetine sarılmış vaziyette yeni doğmuş erkek bebek bulundu. Bebek, hastanede tedavi altına alındı.

ÇAYCUMA

Zonguldak'ın Çaycuma İlçesinde Devlet Hastanesi'nin tuvaletinde doğum yapan kadınla ilgili olarak yeni bir gelişme yaşandı.

ÇAYCUMA

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde sabah saatlerinde meydana gelen olayda hamile bir kadın tuvalette doğum yaptı ve bebeğini poşete koyarak kayıplara karıştı.

Diğer

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde bir sürücü seyir halindeki otomobilinden düşen 1,5 yaşındaki bebeğini ezdi. Sağlık ekipleri ağır yaralanan bebek için seferber...

GÜNDEM

Geçtiğimiz günlerde Zonguldak Rüzgarlı Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi’nde bir bebeğe ‘Eris Varyantı’ teşhisi konulmuştu. O bebekten haber var.

GÜNDEM

Zonguldak’ta Erıs varyantı teşhisi konulan bebeğin tedavisi devam ederken şehirde başka temaslı kişilerin olup olmadığı merak ediliyor.

GÜNDEM

Zonguldak BEÜ Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Cumhur Aydemir, yeni doğan bebeklerde ilk üç ayda durdurulamayan ağlama nöbetleriyle ortaya...

KDZ EREĞLİ

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde 10 aylık bebeğin üzerine kaynar su döküldü.

ULUSAL

Bebek sahilinde geçtiğimiz yıl Carmen Maria T. ile gündüz vakti herkesin gözü önünde cinsel ilişkiye girdikleri gerekçesiyle tutuklu yargılanan Özgür...

GÜNDEM

Düzce’de kavşakta otomobil ile hafif ticari aracın çarpıştığı kazada 1’i bebek 5 kişi yaralandı. Kaza anı güvenlik kameralarına yansıdı.

ÇAYCUMA

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde bir yaşındaki bebek dengesini kaybederek, pencereden düştü. Bebeğin hastanede tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

Zonguldak

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde bir bebek dolabın altında kaldı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda 112 Acil Sağlık ekibi sevk edildi.