Asmaspor Haberleri

Asmaspor haberleri ve güncel Asmaspor gelişmeleri, Asmaspor ile ilgili tüm video, Asmaspor fotoğrafları ve Asmaspor haberleri Zonguldak Haber, Son Dakika Haberleri | Z Haber sitemizde


GÜNDEM

Karabük’te düzenlenen U18 Türkiye Şampiyonası'nda Zonguldak Asmaspor ile Bartınspor arasında oynanan müsabakada futbolcular ve teknik heyet arasında tartışma çıktı.

KARABÜK

Zonguldak U18 Ligi’nde play-off şampiyonu olan Asmaspor ile Ereğli Demirspor ilimizi Karabük ve Sakarya’da temsil edecek.

SPOR

Asmaspor U18 Play-off final maçında Kdz. Ereğli Belediyespor'u 5-1 mağlup ederek şampiyon oldu.

SPOR

Asmaspor, Elvanpazarcıkspor'u 4 -0'la geçti.

SPOR

Zonguldak Birinci Amatör Lig Merkez Grubu’nda Lig’in 20. Hafta maçında bugün saat 16.00’da Fener Sentetik Sahada Asmaspor ile Karamanspor karşılaştı.

GÜNDEM

Zonguldak Birinci Amatör Lig Merkez Grubu’nda şampiyonluk mücadelesi veren Terakkispor ile Asmaspor karşılaştı. Terakkispor, Asmaspor’u 1-0 mağlup etti.

SPOR

Asmaspor ile Elvanpazarcıkspor karşılaşması 0-0 berabere sonuçlandı. Elvanpazarcıkspor aldığı bu beraberlik sonrasında ligde ilk kez puanla tanışma fırsatı buldu.

SPOR

Erteleme maçında Karamanspor ile Asmaspor karşılaştı. 9 gollü maçta kazanan 5-4’lük skorla Asmaspor oldu.

SPOR

Zonguldak Birinci Amatör Lig Merkez Grubunun 5. haftasında Asmaspor ile Karaelmasspor karşı karşıya geldi.

SPOR

Zonguldak 2. Amatör Lig Merkez Grubu'nu namağlup şampiyon tamamlayan Asmaspor, şampiyonluk kupasını düzenlenen törenle aldı.

SPOR

Zonguldak 2. Amatör Lig'de 10 maçta 30 puan toplayan Asmaspor bitime 3 hafta kala şampiyon olarak 1. Amatör Lige yükseldi. 

SPOR

Ligin 9.haftasında Asmaspor Fener Sentetik Sahada karşılaştığı Kozlu Maden İşçileri Topbaşıspor’u Yusuf Sıbıç, Kerem Gündüz ve Hasan Can Demir’in attığı...