Asker Haberleri

asker haberleri ve güncel asker gelişmeleri, asker ile ilgili tüm video, asker fotoğrafları ve asker haberleri Zonguldak Haber, Son Dakika Haberleri | Z Haber sitemizde


GÜNDEM

MİLLİ Savunma Bakanlığı (MSB), Bahar Kalkanı Harekatı bölgesinde araç kazası sonucu yaralanan Tankçı Sözleşmeli Er Abdulkadir Akıncı'nın şehit olduğunu açıkladı. 

ULUSAL

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada 1 askerin şehit olduğunu 1 askerin de yaralandığını duyurdu.

GÜNDEM

Filyos Seferciksporlu oyuncu Beratcan Üzülmez askere gitti.

GÜNDEM

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Güzeloğlu Köyü’nde yaşayan ve doğuştan Down sendromlu olan 15 yaşındaki Bedirhan Tiraki’nin askerlik hayali gerçek oldu.

GÜNDEM

Karabük'te yolu kapatan asker uğurlanma konvoyundaki kimliği belirsiz kişiler havaya ateş açtı. O anlar cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

GÜNDEM

Vatani görevini Kıbrıs'ta yaparken rahatsızlığı nedeniyle Ankara sevk edilen Zonguldaklı Emirhan Güven, hayatını kaybetti.

GÜNDEM

Kdz. Ereğli’de 7 Kasım Sarıkamış Deniz Şehitleri’ni anma günü dolayısıyla tören düzenlendi.

Diğer

Milli Savunma Bakanlığı, Van'ın Başkale ilçesinde el yapımı patlayıcı maddenin (EYP) patlaması sonucu Er Samet Bektaş'ın şehit olduğunu bildirdi.

GÜNDEM

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde lastiği patlayan zırhlı askeri aracın tarlaya devrildiği kazada, 3 asker yaralandı.

BARTIN

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde seyir halindeyken motor kısmından alev alan otomobil kullanılamaz hale geldi.

KDZ EREĞLİ

Kdz. Ereğli Belediyesi’nde bir dönem Mali İşler Danışmanlığı yapan Emekli Asker Ünal Oruçkaptan’ın cenaze töreni bugün Bozhane caminde düzenlenen askeri...

ULUSAL

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde, bir üs bölgesinden yol emniyetine çıkan unsurlara terör örgütü mensuplarınca açılan taciz ateşi sonucunda...