Emniyet Haberleri

Emniyet haberleri ve güncel Emniyet gelişmeleri, Emniyet ile ilgili tüm video, Emniyet fotoğrafları ve Emniyet haberleri Zonguldak Haber, Son Dakika Haberleri | Z Haber sitemizde


Zonguldak

Zonguldak İncivez Mahallesi'nde alkol alıp çevreye rahatsızlık veren şahıslar için çok sayıda ihbar alan ekipler harekete geçti.

GÜNDEM

36 ülkeye ihracat yapan Türkiye'nin en büyük toz ve gaz maskesi üreticisi MFA Maske, Emniyet Genel Müdürlüğü ile anlaştı.

Zonguldak

Zonguldak Valiliği tarafından İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığınca yapılan bir haftalık uygulama ve faaliyetleri paylaştı.

ASAYİŞ

Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Kdz. Ereğli’de kıraathaneye baskın yaptı. Kumar oynadığı tespit edilen 6 şahsa idari yaptırım cezası uygulandı.

ASAYİŞ

Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığına bağlı trafik ekipleri trafik güvenliğinin sağlanması amacıyla denetim yaptı.

GÜNDEM

Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı ekipleri ve İl Emniyet Müdürlüğünce "Uyuşturucu ile Mücadele" kapsamında operasyon gerçekleştirildi.

GÜNDEM

Zonguldak’ta polis ekipleri il genelindeki okul ve çevrelerinde denetimlerini sıklaştırdı 7 bin 562 şahıs sorgulandı.

GÜNDEM

Zonguldak Kilimli İlçe Emniyet Müdürü Yaşar Topçu görevinden alındı. Göreve Kamil Tacettin Güven getirildi.

GÜNDEM

Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Başkanlığının dijital materyaller üzerinde yaptığı geriye dönük çalışmalar kapsamında FETÖ ile irtibat ve iltisaklı olduğu tespit...

Zonguldak

Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü bir açıklama yaparak, kış lastiği takma zorunluluğuna rağmen lastiksiz yola çıkan araç sahiplerine 2 bin 568...

Zonguldak

Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler ilkokul ve ana sınıfında eğitim ve öğrenim gören çocuklara polis mesleğinin tanıtımı ve çocuklar...

GÜNDEM

Zonguldak İl Emniyet Müdürü Sinan Ergen kendisine tebrik kartı hazırlayan öğrencileri ziyaretti.