Emniyet Haberleri

Emniyet haberleri ve güncel Emniyet gelişmeleri, Emniyet ile ilgili tüm video, Emniyet fotoğrafları ve Emniyet haberleri Zonguldak Haber, Son Dakika Haberleri | Z Haber sitemizde


Zonguldak

Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü tarafından, Merkez'de bilgilendirme faaliyetleri yapıldı.

Zonguldak

Zonguldak’ta 2 yıllık görevinin ardından Manisa’ya İl Emniyet Müdürü olarak atanan Fahri Aktaş orada da madencilerle buluştu.

GÜNDEM

Türkiye genelinde Cumhuriyet'in ilanının 100. yılı coşkuyla kutlanırken Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü Türk Bayrağı ve Atatürk Posterinin üzerine astığı pankart...

GÜNDEM

Zonguldak’ta 2 yıllık görevinin ardından Manisa’ya İl Emniyet Müdürü olarak atanan Fahri Aktaş orada da herkesin sevgisini kazandı.

KARABÜK

Karabük Emniyet Müdürlüğü Narkotik timlerince kentte zehir tacirlerine göz açtırmıyor.

ASAYİŞ

Çaycuma ilçesinin yeni İlçe Emniyet Müdürlüğü inşaatının çalışmalarına başlandı. Yüklenici firmaya yer teslimin ardından çalışmalar da başlamış oldu.

Zonguldak

Zonguldak'ta polisin düzenlediği uyuşturucu operasyonunda yakalanan 2 şüpheliden 1'i uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti suçlamasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Zonguldak

Zonguldak'ta zabıta ve polis ekipleri dilencilik yaparak çevreyi rahatsız edenlere yönelik denetim gerçekleştirdi.

Zonguldak

51 şehrin İl Emniyet Müdürü değişti. Artvin İl Emniyet Müdürü Sinan Ergen Zonguldak İl Emniyet Müdürü olarak atandı. Peki Sinan...

BARTIN

Bartın İl Emniyet Müdürü Şakir Engin Korkmaz’ın yerine Ardahan İl Emniyet Müdürü Ünsal Hayal atandı.

KARABÜK

Karabük'ün Yeni Emniyet Müdürü Mehmet Ali Hasan Köse oldu. Mevcut Emniyet Müdürü Kadir Yırtar ise Erzurum İl Emniyet Müdürü Oldu.

GÜNDEM

Zonguldak'ta polis ekiplerince asayiş ve trafik uygulaması gerçekleştirildi. Uygulamada 223 şahıs ve 156 araç kontrol edildi.