112 Haberleri

112 haberleri ve güncel 112 gelişmeleri, 112 ile ilgili tüm video, 112 fotoğrafları ve 112 haberleri Zonguldak Haber, Son Dakika Haberleri | Z Haber sitemizde


GÜNDEM

Bartın'da üzerine çaydanlık devrilmesi sonucu vücudunda yanıklar oluşan 8 aylık Atlas Ege Ateş, hava ambulansıyla Ankara’ya sevk edildi.

ÇAYCUMA

Çaycuma'da ambulans başka bir bir aracın kendisine çarpması sonucu devrildi.

GÜNDEM

Karadeniz Ereğli-Zonguldak karayolunun Delihakkı rampasında direksiyon hakimiyetini kaybeden otomobil sürücüsü aracıyla refüje çarpıp yan yattı.

BARTIN

Bartın'da gece saatlerinde meydana gelen kazada hayatını kaybeden 112 çalışanı Mahmut Kural için düzenlenen törende duygu dolu anlar yaşandı.

BARTIN

 Bartın'ın Amasra ilçesinde gece meydana gelen kaza, günün aydınlanması ile ortaya çıktı. Yoldan çıkan araç taklalar atan aracın parçaları araziye...

DEVREK

Devrek 112 Acil Sağlık Merkezi’nde Acil Tıp Teknisyeni olarak çalışan B. T., nitelikli cinsel istismar suçundan aldığı 5 yıl hapis...

Zonguldak

Zonguldak Devrek’te 112 Acil istasyonunda paramedik olarak görev yapan Bilal T. İsimli şahıs nitelikli cinsel istismar suçu nedeni ile tutuklandı.

KDZ EREĞLİ

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde bir evde elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen yangında 7 yaşındaki Muhammet ekipleri arayarak durumu haber verdi.