Şüpheli Haberleri

şüpheli haberleri ve güncel şüpheli gelişmeleri, şüpheli ile ilgili tüm video, şüpheli fotoğrafları ve şüpheli haberleri Zonguldak Haber, Son Dakika Haberleri | Z Haber sitemizde


ASAYİŞ

Zonguldak’ta İl Emniyet Müdürlüğü'nün gerçekleştirdiği operasyonda yasadışı silah ve mühimmat ticareti yapan 6 şüpheli yakalandı.

ASAYİŞ

Zonguldak Valiliği, 2024 yılında Jandarma Dedektifleri (JASAT) ve Jandarma Asayiş ekipleri tarafından il genelinde yapılan operasyonlar hakkında asayiş raporunu paylaştı....

GÜNDEM

 Zonguldak’ta 25-31 Mart tarihleri arasında polis ve jandarma ekiplerince yapılan uygulama ve faaliyetler kamuoyu ile paylaşıldı.

KDZ EREĞLİ

Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Kdz. Ereğli’de operasyon düzenlendi. Kaçak kazı yaptığı tespit edilen 2 kişi suçüstü yakalandı.

KARABÜK

Karabük Üniversitesi'ndeki iddialara ilişkin nefret söylemi içeren paylaşımlarla ilgili 10 şüpheli gözaltına alındı.

ASAYİŞ

Ankara Merkezli olarak 5 ilde gerçekleştirilen ve tefeci olduğu iddia edilen şüphelilere yönelik ortak operasyonda 40 şüpheli gözaltına alındı.

Zonguldak

Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, 72 ayrı suç kaydından 15 yıl hapis cezası bulunan ve 3 yıldır aranan şahsı yakaladı.

KARABÜK

Karabük ve Zonguldak'ta düzenlenen fuhuş operasyonunda gözaltına alınan 4 şüpheliden 2'si tutuklandı.

ASAYİŞ

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Aydın, Kastamonu ve Balıkesir ve içinde Zonguldak'ın da olduğu 12 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen “KAFES-45”...

ASAYİŞ

Zonguldak Emniyet Müdürlüğü İl Merkezi, Devrek ve Kdz.Ereğli ilçesinde narkotik operasyon düzenledi. Operasyonda 15 şüpheli yakalandı 1 şüpheli tutuklandı.

ASAYİŞ

Zonguldak Emniyet Müdürlüğü İl Merkezi ve Kdz. Ereğli ilçesinde Narkotik operasyon gerçekleştirdi. Operasyonda 11 şüpheli yakalandı.

GÜNDEM

Zonguldak’ın Devrek ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 4 kişi gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden 1'i tutuklandı.