Büyük Birlik Partisi’nin Kurucu Lideri Muhsin Yazıcıoğlu vefatının 12’inci yılında Türkiye genelinde olduğu gibi Çerkezköy’de de dualarla anıldı.

Çerkezköy Belediyesi konferans salonunda düzenlenen programa Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Bayram Karacan, Büyük Birlik Partisi MYK Üyesi Hüseyin Uysal, BBP (Büyük Birlik Partisi) MKYK Üyesi ve Trakya Bölge Sorumlusu Turan Demircan, Alperen Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Karademir, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş, İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin, BBP Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Macit, BBP Kadın Kolları Başkanı Kübra Ataş, BBP Kapaklı İlçe Başkanı Fatih Diler, Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Balkanı Gülnur Kocaçınar, Türk Ocakları Çerkezköy Şube Başkanı Burak Candaş ve davetliler katıldı.

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından programda Büyük Birlik Partisi’nin Kurucu Lideri Muhsin Yazıcıoğlu ve tüm şehitler için kuran-i kerim okundu.

O DÜRÜST BİR LİDERDİ

Muhsin Yazıcıoğlu’nun dürüst bir lider olduğunu belirten Büyük Birlik Partisi MYK Üyesi Hüseyin Uysal, “Ebedi başkanımızı anlatmak gerçekten çok zor. Sizlerin de çok iyi bildiği gibi 25 Mart günü şehit liderimizin vefat haberini alınca inanın her eve, her ocağa, her insanın kalbine bir ateş düştü. 31 Mart günü cenazesi kaldırılırken sadece Ankara’da değil tüm Türkiye’de insanlar üzüldü. Şehit liderimizi anlatmak gerçekten çok zor o hep ülkesi için bir şeyleri daha iyi yapmak için siyaset yaptı. Hiç suçu olmadığı halde tek başına hücrede kalıp, daha sonra hapiste kalıp çıktığında Yunus Emre’nin dizeleriyle ‘Ya rabbi hoştur bana senden gelen ya hülatu, yahut kefen. Ya taze gül yahut diken. Kahrın da hoş lütfun da hoş.’ diyebilecek kadar bu milletini seven bir insan. O dürüst bir liderdi.” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim