Savaş Çiloğlu sosyal medyadan Antalya Manavgat'a giden Zonguldaklı veteriner Doğuş Özdil ve ekibine teşekkür paylaşımı yaptı.
Doğuş Özdil ve ekibi Zonguldak Çaycuma'da veteriner kliniği çalıştırıyorlar. Yangınların artmasıyla sosyal medyadan Manavgat'a yangından etkilenen hayvanlar için yardıma gideceklerini duyurmuşlardı. Veteriner hekim Özdil ve ekibi yangın bölgesine ulaştılar ve çalışmalara katıldılar. Konu ile ilgili olarak Savaş Çiloğluda veteriner hekim Özdil ve ekibi için bir teşekkür paylaşımı yayınladı.
İşte Çiloğlu'nun paylaşımı:

"BU ÜLKE BÖYLE KOCA YÜREKLİ GENCLERİMİZLE YÜKSELECEKDİR. 
Yüreğimizi derinlerden yakan Ege ve Akdeniz bölgelerinde ki orman yangınlarına sebep olanları lanetliyor, mağdurlar için de dua ederek takip ediyoruz. Aslın da yanan sadece orman değil ülke insanları olarak  yüreklerimizde yanıyor. Uzaklardan doğru aktif olarak birşey yapamamak, çaresizlik yada yetersizlik de  bizleri üzüyor. 
Az önce Çaycuma da veteriner kliniği sahibi sevgili dostumuz Doğuş Özdil ile telefonla görüştüm. Kendisi kliniğinde ki üç personeli ile birlikte toplamda dört kişi yangın olan bölgeye gidip o ağzı olup konuşamayan ama gözleri ile çok şeyler anlatan masum çaresizlik içerisinde can derdine düşen hayvanların derdine çare olmak için gönüllü olarak Manavgat a gitmiş.
O masum hayvanlara bir nebze olsa faydalı olmaya, onların canlarını kurtarmaya çalışıyor. Tamamen insani duygular ile orada mücadelede yerini alan bu ekip geleceğe karşı olan kaygılarımızı da siliyor ve bizlere ümit veriyor. Teşekkürler Doğuş ÖZDİL seni ve ekibini kutluyorum yüreğimiz sizinle, sizlerden Allah razı olsun"

Editör: TE Bilişim