Osman Zaimoğlu’nun Ozan Demirtaş’a saldırısında flaş gelişme! Osman Zaimoğlu’nun Ozan Demirtaş’a saldırısında flaş gelişme!
Seçim çalışmalarına hız veren Zonguldak Belediye Başkanı ve Cumhur ittifakı adayı Dr. Ömer Selim Alan, ev ziyaretlerini sürdüyor. Alan, bugün akşam uzun yıllar Zonguldak İşkur İl Müdürlüğü yaptıktan sonra emekli olan Gönül Demirsu'nun Meşrutiyet Mahallesi'ndeki evine konuk oldu. Mahalleliyle bir araya gelen Alan, 5 yılda neler yaptıklarını, neden tekrar aday olduğunu ve projelerini anlattı. Alan ayrıca mahallelinin sorularını cavaplandırdı.
Demirsu'ya teşekkür eden Alan, "Meşrutiyet Mahallemizin kıymetleri sakinleri ile buluştuk, hasbihal edip gönül bağımızı güçlendirdik. Gönül Demirsu hanımefendinin ev sahipliğinde bizlere vakit ayıran, güler yüzlerini, dua ve desteklerini esirgemeyen kıymetli hemşehrilerimize ve misafirperverliklerinden dolayı aile fertlerine yürekten teşekkür ediyorum." dedi.
DEMİRSU MECLİS ÜYELİĞİNE ADAY
Kentte geniş bir kesim tarafından tanından Gönül Demirsu'nun Alan'ın listesinden belediye meclis üyeliği adayı olacağı öğrenildi.
Editör: Şeyma Kaya