Ülkü Ocakları Zonguldak İl Başkanı Gökmen Karali ve yönetim kurulu üyeleri 15 Eylül 2023 yılında 90 yaşında hayatını kaybeden Milliyetçi Hareket Partisi’nin ilk Zonguldak İl Başkanı ve MYK üyesi avukat Celal Yetimoğlu’nu mezarı başında ziyaret ederek Ülkü ocakları camiası olarak vefa gösterdiler.
Celal Yetimoğlu’na mezarı başında dua eden Karali “Merhum Celal Yetimoğlu’nun bizlere bıraktığı en büyük miras; makam değil, hizmet; söz değil, samimiyet; gösteriş değil, ülküye bağlılıktır” diyerek duygusal anlar yaşadı.
GÖKMEN KARAİLİ VE ÜLKÜCÜLER’DEN VEFA
Ülkü Ocakları Zonguldak İl Başkanı Gökmen Karali ziyaretle ilgili şunları söyledi: “Aziz dava büyüğümüz, Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak kurucu İl Başkanı, eski MYK üyemiz merhum Celal Yetimoğlu ağabeyimizin huzurundayız.
Bugün burada, sadece bir kabri ziyaret etmek için değil; bir davanın temel taşlarından birine vefamızı göstermek, emanet ettiği ülkü ve hizmet anlayışını hatırlamak için bulunuyoruz.
Celal Yetimoğlu ağabeyimiz, Zonguldak’ta Türk milliyetçiliği hareketinin ilk sancaktarlarından biri olmuş, ömrünü inandığı davaya adamış kıymetli bir dava insanıydı. Onun verdiği mücadele, gösterdiği kararlılık ve teşkilatımıza bıraktığı miras bugün bizlere yol göstermeye devam etmektedir.
Bizler de bugün, yeni oluşturduğumuz İl Ocak yönetimimizle birlikte onun manevi huzurunda söz veriyoruz ki; emanet edilen bu kutlu davayı, aynı inanç ve kararlılıkla daha ileriye taşımak için çalışacağız.
Merhum Celal Yetimoğlu’nun bizlere bıraktığı en büyük miras; makam değil, hizmet; söz değil, samimiyet; gösteriş değil, ülküye bağlılıktır.
Rabbim kendisine rahmet eylesin, mekânını cennet eylesin. Ruhun şad, mekânı cennet olsun”





