Saadet Partisi Zonguldak İl Teşkilatı Divan Toplantısı Dedeman Otel’de yapıldı. Toplantıda mevcut belediyenin yanlışları anlatılırken Ak Parti’den Saadet Partisine geçen ve muhtemel aday gözü ile bakılan Cem Dereli “Süreç içerisinde inşallah birlikte olacağız. Bayanlara çok güvendiğimizi söyledik. 31 Martta Zonguldak’ı kazanarak daha iyi yerlere getireceğiz. Allah nasip ederse desteklerinizi bekliyorum” dedi.

Programın açılış konuşmasında Saadet Partisi İl Başkanı Burak Erol Fevkani Köprüsü ve belediyenin yanlış yönetim anlayışından bahsederek Selim Alan’ı hedef aldı. Erol ayrıca Zonguldak Belediye Başkan Adayı olarak Cem Dereli’yi basına ve partililerine tanıttı. Çalışmalar konusunda tüm güçlerini kullanacaklarını ifade etti.

İl Başkanı Burak Erol konuşmasında:
“Çok yakın bir zamanda 17 belde ve 8 ilçe merkezinde adaylarımız ilan edilecek, belediye meclis üyesi adaylarımız, il genel meclis üyesi adaylarımız kamuoyu ile paylaşılacaktır. Biz Milli Görüşçüler için her seçim çok daha önemlidir. Bu seçimde en büyük başarılara imza atmak için takatimizin sonuna kadar çalışacağız. Zonguldaklı kardeşlerimizi yaşanabilir Zonguldak ve yeniden büyük Zonguldak için Saadet Partili isimlere oy vermeye davet edeceğiz. İlimizin yakın gündeminde bir fevkani köprü meselesi vardı. Bizim değerlendirmemiz sonrası köprünün hurdası hem yerel hem ulusal basında ağırlıklı olarak işlendi. Şeffaf yönetim, dürüst yönetim anlayışından çok uzak olan Zonguldak Belediyesi 60 yıllık köprüyü herkesin gözü önünde yıkıyor, ortadan kaldırıyor ve sonuçta oluşan binlerce ton demir hurdasının değerini millet adına soruyoruz, kamu adına oluşan gelir ne oldu diye sorgulama yapıyoruz.10 gündür belediye yönetiminden tıp ses yok, derin bir sessizlik içerisinde” dedi.

Kargidan "Belediye otobüslerini geri çekeriz" Kargidan "Belediye otobüslerini geri çekeriz"

Kadın Kolları Genel Başkanı Nurgül Beytiye Ekinci de kadınlar ile ayrı düzenlenen toplantı öncesi yaptığı konuşmasında

“31 Martta yaşanabilir Zonguldak, elimizle düzeltme imkanını erişebileceğiz. Allah’ın ipine sımsıkı sarılın. Yaşanabilir Türkiye’yi Zonguldak’ta inşa edeceğiz. Markete gittiğimiz de alışverişe gittiğimiz de bir paket bebek bezi bin lira olduğu ortamdan bahsediyoruz. Askeri ücret yaşamın minimum standartları anlamına gelir. Askeri ücretimiz ölmeyin sürünürdür. Türkiye’de orta sınıf yüzde 500’lik bir kayıp var. Bir kanadı manevi kalkınma bir kanadı maddi kalkınmadır. Bunun için bizim seferberlik ilan etmemiz lazım” dedi.

Saadet Partisi Belediye Başkan Aday Adayı Cem Dereli de partililerden destek isteyerek “Süreç içerisinde inşallah birlikte olacağız. Bayanlara çok güvendiğimizi söyledik. Hanım kollarımızın ateşinin yerelde söz bulmasını bekliyorum. 31 Mart’ta Zonguldak’ı kazanarak daha iyi yerlere getireceğiz. Allah nasip ederse desteklerinizi bekliyorum” dedi.

Editör: U. G.