Edinilen bilgiye göre kaza, gece yarısı Perşembe ışıklı kavşakta meydana geldi. Bartın'dan gece saatlerinde hareket eden ve Ankara'ya giden özel bir firmaya ait olan şehirlerarası yolcu taşımacılığı yapan 41 FM 830 plakalı yolcu otobüsü Perşembe ışıklı kavşağa geldiği sırada o anda kavşaktan kontrolsüz bir şekilde geçiş yapan ve sürücüsü ile plakası bilinmeyen bir otomobile çarptı. 

Çarpmanın etkisiyle içinde yolcuların olduğu otobüs yoldan çıkarak sağ tarafta bulunan kokereç dükkanın bulunduğu alana girerek ortalığı savaş alanına çevirdi. Yaşanan kazanın ardından olay yerine çok sayıda 112 Acil Sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Meydana gelen kazada ilk belirlemelere göre 2 kişinin hayatını kaybettiği ve otobüsün içinden olan çok sayıda yolcunun yaralı olduğu öğrenildi. Otomobil ise yolcu otobüsünün çarpmasıyla birlikte hurda yığınına döndü.

Kızlar Deresinin hikayesi Ereğli'den Osmanlı Sarayı'na kadar uzanıyor! Kızlar Deresinin hikayesi Ereğli'den Osmanlı Sarayı'na kadar uzanıyor!

Yaralıların sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalelerin ardından Çaycuma Devlet Hastanesi'ne kaldırıldığı ve tedavilerinin devam ettiği öğrenildi. Otobüs şoförünün polis tarafından gözaltına alındığı ve ifadesi alınmak üzere karakola götürüldüğü kaydedildi.

Kazayla ilgili tahkikat sürüyor.