Geçtiğimiz günlerde Zonguldak'ın Alaplı İlçesinde Muhterem Şahin isimli fındık üreticisi açıklanan fındık fiyatlarının ardından tepki olarak tarlasındaki ağaçları baltayla kesmişti.

Baltayla ağaçları kestiği görüntü sosyal medyanın gündemine otururken, Muhterem Şahin Z HABER muhabiri Melisa Sapaz’ın sorularını yanıtladı.

Şahin, sosyal medyadan gelen tepkileri aldırış etmediğini, tarlasındaki ağaçları kesmeye devam edeceğini belirterek şu ifadeleri kullandı;

Selim Alan ve Buğra Özçelik'e saldırının yeni görüntüleri ortaya çıktı! Selim Alan ve Buğra Özçelik'e saldırının yeni görüntüleri ortaya çıktı!

FEDAKARLIK YAPAMAYIZ İDARE EDEMEYİZ

"Ben Türkiye’de şunu anladım, bir olayı yaşamadan, başına gelmeden anlamıyorsun. Önce yaşaman gerekiyor. Sosyal medyadan bana bir sürü tepki gelmiş, tepki gösteriyorsun salak, cahil oluyorsun dalga geçiyorlar. Göstermiyorsun neden tepki göstermiyorsun diyorlar. Bu millet tepki göstermiyor diye bende göstermeyecek değilim. O gün 15 ağaç kestim, bunun devamı gelecek çünkü faydasını görmüyorum.

Hesapladım, fındığın fiyatı 53 TL’ iken ben 47 TL’ye satıyordum. 45 TL’ye veren komşularım vardı. Benim tepkim şu, bu sene 83 TL olarak açıklanan fındığı biz 70 TL’ye bulursak öp başına koy. Biz iyi bir Ak Partili olduğumuz için insanlar istiyor ki idare edelim. 7 bin 500 TL emekli maaşı alan adamdan neden fedakarlık bekleniyor. Bizler neden idare etmek zorundayız. Bu particilikten çıktı biz verilen emekleri de inkar etmiyoruz fakat ülkede denetim diye bir şey yok kim ne tutabilirse ona gidiyor."

DEVLETİMİZ ÖNCE İSRAFI ÖNLESİN!

"Ben teşkilat mensubu olarak kamuda tasarruf genelgesi yayınlamadıkları sürece, nerede ne israf varsa önlenmedikçe. Market zincirlerine bir formül bulmadıkça oy vermeyeceğim. Marketler ülkemizi soyuyor. Emekliye zam söylentisinden bile etiket değiştiriyorlar.

Fındık sezonu açılacak 15 gün sonra kaç paraya satmışsın fındığı deyip soracağım herkese. Bizim bu açıklarımızı kim kapatacak?"

Haber-Melisa Sapaz

Editör: U. G.