Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Yusuf Hüseyin Arslan, Yönetim Kurulu Başkanı Zekai Kamitoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fatih Özkütük ve Genel Sekreter Yardımcısı Recep Acar’dan oluşan heyet üye işyerlerine yeniden ziyaret programları başlattı.

İnşaat ve müteahitlik sektöründe faaliyet gösteren Oda üyelerinden “Çobanlar Bulut İnşaat Emlak Ltd.Şti.-Yurdakul Isıtma Soğuk İklimlendirme Ltd.Şti. Vaillant ve Demirdöküm Yetkili Servisi- Bask Taahhüt İnşaat Mühendislik Ltd.Şti. ve Bayram Şahin Özde İnşaat” işyerlerine 23 Mayıs 2023 Salı günü gerçekleştirilen ziyaret kapsamında sektörün bugünü ve geleceği ile ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu.  

Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Zekai Kamitoğlu yaptığı açıklamada; doğalgaz tesislerinin üretime geçmesi, endüstri bölgesi yatırım beklentileri, organize sanayi bölgeleri yatırımları ve sonrasında yaşanacak bölgesel ekonomik ve sosyal gelişmeler neticesinde inşaat ve yapı sektörünün her zaman dinamik yapısının devam edeceğini belirtti. Karşılıklı bilgi alışverişinde bulunmak ve üyelerin sorun ve beklentilerine çare olabilmek amacıyla bu tür üye işyeri ziyaretlerinin devam edeceğini ifade etti.

Çaycumalılara kötü haber! Celal Şengör programı iptal edildi! Çaycumalılara kötü haber! Celal Şengör programı iptal edildi!

Editör: U. G.