Turizmi canlı tutan yerlerden biri olmayı başaran Fethiye Ölüdeniz gezilecek yerler neresi olduğu tatil severler tarafından sıkça araştırılır. Yaz sezonunun açılması ile en çok ziyaret edilen yerlerden biri Fethiye olmayı başarıyor. Tatilinizi dolu dolu yaşamanızı sağlayacak olan Fethiye’de harika tatil geçirmeye başlamanız mümkün öolacak. Fethiye’ye geldiğiniz zaman pek çok yerlerini daha yakından görme ve doğal güzelllikleri de deneyimleme şansına sahip olmaya başlayabilirsiniz. Her zaman tatil severler tarafından uğrak noktalardan biri olmayı başaran Fethiye Ölüdeniz’de gezecek olduğunuz yerleri şu şekilde sıralamaya başlayabiliriz.

1.Fethiye Ölüdeniz Plajı Doğal Güzelliği

fethiye ölüdeniz

Muhteşem ambiyansı, harika yönleriyle mutlaka görülmesi gereken bir yerdir. Fethiye Ölüdeniz plajı doğal güzelliği ile insanları etki altına almayı başarmaktadır. Son derece ilgi çekici bir yer olması da dikkatleri üzerine toplamayı başarmasına neden oluyor. Deniz, güneş ve ökum üçlüsünü en güzel şekilde sunarak keyif yapmanızı sağlayacak en özel yerlerden biri olarak öne çıkmaktadır. Fethiye Ölüdeniz plajı çekici güzellikleri ile farkını ortaya koymaya devam ediyor. Sessiz bir yer olması ve denizinin de dalgasız olması, en güzel plaj yerlerinden biri haline gelmesine yol açıyor.

2.Kelebekler Vadisi İle Doğal Güzelliği Yakından Keşfedin

fethiye kelebekler vadisi

Fethiye’nin son derece kusursuz diyebileceğimiz yerleri bulunur. Onlar arasında popüler bir yer olarak karşımıza çıkan Kelebekler Vadisi geliyor. Son derece iddialı bir yer olmayı başaran Kelebekler vadisinin görsel açıdan da bakıldığı zaman kusursuz diyebileceğimiz yönleri bulunur. Birinci derece sit alanına sahip olan Kelebekler Vadisinin binlere kelebeğe ev sahiipliği yapıyor olması, buranın daha fazla ilgi çekici diyebileceğimiz bir yer olmaya başlamasına neden olmuştur.

3. Doğa Sporunu Sevenler İçin Babadağ

fethiye babadağ

Doğa sporunu sevenler için tercih edilecek olduğu yerlerden biri Babadağ olduğunu söylemek mümkün. Etkileyici bir doğa sporları için birçok kişi tarafından tercih ediliyor. Aynı zamanda doğal güzellik bakımından da son derece kusursuz şekilde olması her geçen gün daha da fazla merak edilerek ziyaretlerin yapıldığı bir yer olmasına zemin hazırlamaya neden oluyor. 1969 yüksekliğe sahip olan bir yer olmasıyla da dikkatleri üzerine toplamayı başaran en özel yerlerden biri olduğunu söylemek mümkün. Bu sebepten dolayıdır ki buranın pek çok tatil severler tarafından görülmek istenen eşsiz bir yer olduğunun altını çizmemiz gerekir.

4.Saklıkent  Kanyonunu Ziyaret Edin

fethiye saklıkent kanyonu

Ölüdeniz merkezine konum olarak yalnızca 1 saat mesafede olan Saklıkent kanyonu ziyaretlerinizi sorunsuz şekilde yapabilirsiniz. Uzunluk olarak bakıldığı zaman 18 metre şekilde olması dünyanın en uzun kanyonu olma özelliğine sahip olmasına neden oluyor. Doğal güzellik barınran yanları ile pek çok kişi tarafından mutlaka ziyaret edilerek görülmek istenen bir yer olmaya başlamasına neden oluyor. En popüler görülmesi gereken yerlerden biri olarak karşımıza Saklıkent Kanyonu geliyor. Buna göre Saklıkent Kanyonu ile eşsiz bir gezinti yapmaya başlamış olursunuz.

5. Kabak Koyu Fethiye

fethiye kabak koyu

Fethiye, birbirinden güzel gezilecek yerlere sahiptir. Bu özelliklerii ile tüm dikkatleri de üzerine çekmeyi başarmıştır. Fethiye denildiği zaman mutlaka görülmesi gereken bir diğer eşsiz güzelliklerden biri olarak Kabak koyu karşımıza çıkıyor. Buna göre Kabak koyu  ziyaretlerinizi yaz ya da kış olmaksızın dilediğiniz zaman sorunsuz şekilde yaparak güzellikleri de daha yakından görmeye başlayabilirsiniz. Gezgincilere ambiyans olarak bakıldığı zaman muhteşem bir güzellik etkisi sunmayı başaracak olan Kabak koyu ile her anınızı çok daha etkili ve güzel şekilde geçirmeye başlamanız mümkün olacak.

Editör: Yaşar Atilla