Çaycuma Gençlerbirliği Spor Kulübü turnuvaya 9 takımla katıldı! Çaycuma Gençlerbirliği Spor Kulübü turnuvaya 9 takımla katıldı!

Kastamonu da 9-11 Mayıs 2023  tarihleri arasında , Türkiye genelinde 8 grupta yapılan müsabakalarda ilimizi Kastamonu grubunda temsil eden ve gurubunda   Çorum, Düzce, Kastamonu ve Sakarya ile karşılaşan Fener Anadolu lisesi erkek takımı  üç galibiyet ve bir mağlubiyetle grubunu ikinci olarak bitirerek   9-13 Haziran tarihinde  Konya ilinde yapılacak 3*3 basketbol Türkiye şampiyonasına katılma başarısı gösterdi.
 Kastamonu da üç gün süren müsabakalar sonrasında  dereceye giren takımlara düzenlenen törenle sertifika ve madalyaları verildi.
Fener Anadolu lisesi Teknik ekibinde görev yapan Antrenörlerden Murat Durmuş ve Abdullah Demir ise yapmış oldukları açıklamada şöyle dediler. “ Kastamonu ilinde yapılan müsabakalarda sporcularımızın almış oldukları başarı sonuçlardan dolayı öğrencilerimizi kutluyorum. İnanıyoruz ki aynı güç ve performansla  Konya da yapılacak olan Türkiye şampiyonasında da aynı başarıyı göstermek için Zonguldak ve Okulumuz adına elimizden gelen her şeyi yapmak istiyoruz. "

Editör: Melisa Sapaz