Kars taç düzenlenen Türkiye şampiyonasında 11 ilden 150 sporcunun katıldığı müsabakalarda dört takımdan oluşan üç grupta yapılan şampiyona da Zonguldak Fener Anadolu lisesi Curling kız takımı  Kocaeli ve Kars takımını yenerek yarı finale grup birincisi olarak çıktı.

Yapılan final karşılaşmalarında ise  de ise Trabzon ve Kocaeli takımlarına yenilerek ilk defa katıldığı Curling Türkiye şampiyonasında Türkiye dördüncüsü olma başarısını gösterdi. Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde görevli ve aynı zamanda Fener Anadolu lisesi Kız takımının da şampiyonada Curling  antrenörlüğünü yapan başarılı teknik adam Mustafa Demir ise yapmış olduğu kısa açıklamada özetle şunları söyledi. “ Sporcularımızın Curlig sporuyla ilk defa tanışması ve böyle bir şampiyona da Türkiye dördüncüsü olma başarısından dolayı tekbir ediyorum. Sporcularımızın oynamış olduğu tüm karşılaşmalarda ellerinden gelen tüm gayreti gösterdiler ve iyi maçlar çıkartmıştır. İnanıyorum ki bundan sonra da aynı disiplinli içersinde çalışmalar yaparak Türkiye de layık olduğu yere gelecek inancını taşıyorum “ dedi.

Zonguldak Fener Anadolu lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni ve aynı zamanda Kars ta düzenlenen Türkiye şampiyonasına İdareci olarak katılan Abdullah Demir’ de yapmış olduğu açıklamada şöyle dedi. “  Okulumuzun katıldığı bu şampiyona da bize tesis ve antrenör desteği olmak üzere her türlü yardımı sağlayan başta Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel olmak üzere emeği geçen tüm personellere e teşekkür ediyorum “ dedi.

Kulüp Başkanı Fethullah Bayramcı isyan etti! Kulüp Başkanı Fethullah Bayramcı isyan etti!

Editör: Melisa Sapaz