Eski eşini silahla yaralayan Ercan Demircioğlu, gece boyunca süren aramaların ardından bugün ormanlık alanda yakalandı. Saldırganı durdurmak isterken ağır yaralanan 27 yaşındaki Emre Çorak ise entübe edildi.
Zonguldak’ın Kilimli ilçesine bağlı Çatalağzı beldesi Doğancılar Mahallesi’nde dün gece yaşanan silahlı saldırının ardından kaçan Ercan Demircioğlu yakalandı.
İddiaya göre 48 yaşındaki Ercan Demircioğlu, 41 yaşındaki eski eşi Burçin Demircioğlu’na silahla ateş etti. Olay sırasında saldırganı durdurmaya çalışan 27 yaşındaki Emre Çorak da kurşunların hedefi olarak ağır yaralandı.
Saldırının ardından kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlatan ekipler, Ercan Demircioğlu’nu bugün ormanlık alanda saklandığı sırada yakaladı.
Ağır yaralı olarak Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Emre Çorak’ın entübe edildiği ve tedavisinin sürdüğü öğrenildi. Genç adamın sağlık durumuyla ilgili gelişmeler yakından takip ediliyor.




