Eflatun-Beyazlı temsilcimiz, tecrübeli kaleci Ersel Çetinkaya ile tecrübeli stoper Yusuf Orhan'ın ardından bu akşam saatlerinde de 2 transfer daha gerçekleştirerek toplam 4. transferini gerçekleştirdi. 
Kdz. Ereğli Belediyespor,  Çiğli Belediyespor'dan 28 yaşındaki tecrübeli sağ kanat oyuncusu Ahmet Balcancı ile 1966 Edremitspor'dan 29 yaşındaki tecrübeli sol kanat oyuncusu Orhun Kaan Ergen ile anlaşarak kadrosuna kattı. 
İki transferi Kulübün sosyal medya hesabından duyuran Eflatun-Beyazlı kulüp şu ifadelere yer verdi:" 1957 Ünyespor, Konya Ereğlispor, Boyabat 1968, Merzifonspor, sezonun ilk yarısında Çiğli Belediyespor forması giyen 28 yaşındaki sağ bek Ahmet Balcancı ile 2021-2022 sezonunda İzmir temsilcisi Çiğli Belediyespor ile şampiyonluk yaşayan, içinde bulunduğumuz sezonun ilk yarısında 1966 Edremitspor forması giyen 29 yaşındaki  Sol bek Orhun Kaan Ergen’i renklerimize bağladık. Ahmet Balcancı ve Orhun Kaan Ergen’e aramıza hoşgeldin diyor, Kdz.Ereğli Belediyespor kariyerinde başarılar diliyoruz."