Kantarcı; "Her annenin huzur içinde başını yastığa koymasını sağlamak en önemli hedefimiz" Kantarcı; "Her annenin huzur içinde başını yastığa koymasını sağlamak en önemli hedefimiz"

3 milletvekili adayı Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimleri öncesi, diğer bölgelerdeki seçim çalışmalarını tamamlamalarının ardından Çaycuma’da bir araya gelerek esnaf, vatandaş ve OSB’de çalışan işçiler ile bir araya geldi. 
Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili 2. sıra adayı Op.Dr. Eylem Ertuğrul beraberinde 3. sıra adayı Doğa Şanlıoğlu,  4. sıra adayı Av. Merve Kır, İl Kadın Kolları ve Çaycuma İlçe teşkilatı ile birlikte Cumhurbaşkanlığı seçiminde Kemal Kılıçdaroğlu’na genel seçimde de CHP’ye destek istedi.

CHP’nin Ereğli Alaplı bölgesinden aday gösterdiği Eylem Ertuğrul vadi bölgesinin adayı olmadığı eleştrilerine yanıt vererek “Zonguldak bizim için bir bütündür. Seçimi kazanıp Milletvekili olmaya hak kazanan arkadaşlarımız TBMM'de Zonguldak Milletvekili olarak anılacak. Bu manada Çaycuma'da bizim, Devrek'te bizim, Gökçebey,Kilimli Kozlu, Alaplı, Ereğli'de bizim. Zonguldak Milletvekili olarak Zonguldak vilayetinin sınırları içerisindeki her vatandaşımızın sorunu bizim sorunumuz, çözümü bizim görevimiz olacaktır.” dedi

Editör: Melisa Sapaz