Antalya’da devam eden 5. Uluslararası En İyi Masterler Şampiyonluk Kupası Turnuvasının ilk maçında Mardin Kızıltepe Veteranlar Takımını 4-1, ikinci karşılaşmasında Denizli Veteranlar Takımını da 4-1’le geçen temsilcimiz Kdz. Ereğli Zafer Men Masterler Takımı, 3. maçında ise bugün karşılaştığı Yalova  Veteranlar Takımı ile 3-3 berabere kaldı. 


Temsilcimiz oynadığı bu 3 maçta 2 galibiyet 1 beraberlikle alarak grubu 7 puanla lider tamamladı.  Grubu lider tamamlayan temsilcimiz Kdz. Ereğli Zafer Men Masterler Takımı, yarı final maçında yarın saat 11.00’de Ankara Veteranlar Takımı ile karşılaşacak.

 Temsilcimiz yarı final maçını kazanması halinde finale yükselecek. 
5. Uluslararası En İyi Masterler Şampiyonluk Kupası Turnuvasında Antalya’da şampiyon olarak kupayı Zonguldak’a getirmek istediklerini belirten Kdz. Ereğli Zafer Men Masterler Takım kaptanı Murat Sesli, “ Turnuvada 3 maçta 2 galibiyet 1 beraberlik aldık. Ve Grubu 7 puanla lider tamamladık. Rakiplerimiz gerçekten çok zor. Ancak biz buraya  şampiyon olmaya ve kupayı Zonguldak’a getirmek için geldik. Şuan turnuvada her şey istediğimiz gibi gidiyor. Yarın saat 11.00’de yarı final maçında Ankara Veteranlar Takımı ile karşılaşacağız. İki takım adına da çok zor bir maç olacak.  Ancak kazanmak için takım halinde elimizden geleni yapacağız. İnşallah bu maçı kazanıp finale yükseliriz.”dedi

Filyos Ateşspor şampiyonluk gecesi düzenledi! Filyos Ateşspor şampiyonluk gecesi düzenledi!

Editör: Melisa Sapaz