Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi (EBBL) D grubunun son maçında Kdz. Ereğli Belediyespor evinde konuk ettiği grup lideri olan ve ümit milli takım oyuncularının da yer aldığı İstanbul temsilcisi Bersaspor’a 92-46 mağlup oldu. 

 Kdz. Ereğli Belediyespor, lider Bersaspor’a farklı skorla mağlup olurken, karşılaşmayı izlemek üzere tribünlerde yer alan Kdz.Ereğli Belediye ve Kulüp Başkanı Halil Posbıyık, eşi Neriman Posbıyık, Emekli Amiral Taner Gün ve meclis üyeleri salondan üzgün ayrıldılar.

Zonguldak Kömürspor'dan "Büyük İstanbul Yürüyüşü" kararı! Zonguldak Kömürspor'dan "Büyük İstanbul Yürüyüşü" kararı!

Gelecek sezon yeniden yapılanma süreci içerisinde olacakları konusunda kulübün sosyal medya hesabından açıklama yapan Kdz. Ereğli Belediyespor kulübü şu ifadelere ye verdi: “Basketbolda yeniden yapılanma süreci içerisinde gelecek yıllarda ki hedeflerimiz için oluşturulan takımımıza tüm karşılaşmalarda göstermiş oldukları centilmence mücadele için tebrik ederiz.   Bölgesel Basketbol liginde yer alarak alt yapıdan yetişen genç basketbolcularımızın hedeflerini yükseltmekten mutluluk ve gurur duyuyoruz. Gelecek yıl için hedeflerimize ulaşmak için şimdiden çalışmalarımıza başlayacağız.”