En İyi 5 Arama (Ses) Kayıt Programı (İOS)

Telefona kayıt önemli konuşmalarda çoğu zaman hayatınızı kurtarabilir. Örneğin, işle ilgili çok önemli bir telefon görüşmesi yapıyorsunuz ve söylenen her şeyi dikkate almanız gerekiyor. Çağrı kaydetme uygulamalarının devreye girdiği yer burasıdır.

Çağrı Kaydedici - Kaydet Ve Dinle

Çağrı Kaydedici - Bir ev çözümü olan Kaydet & Dinle, sunduğu özelliklerle öne çıkıyor.

Yüksek kaliteli kayıtlı aramalar, aramadan kısa bir süre sonra uygulama ekranında listelenir. Buradan kayıtları dinleyebilir, yeniden adlandırabilir veya daha sonra kolayca bulabilmeniz için favori olarak ayarlayabilirsiniz. Air Drop veya diğer seçenekler aracılığıyla ses kayıtlarını başkalarıyla da paylaşabilirsiniz.

1-Tapeacall Pro: Çağrı Kaydedici

TapeACall, iPhone için en iyi yazılı arama kayıt uygulamalarından biridir. Kayıt süresi sınırı yoktur. Kayıtları kendi telefonunuza indirebilir veya Dropbox ve GoogleDrive gibi bulut platformlarına kaydedebilirsiniz.

2-Call Recorder – Intcall

Çağrı Kaydedici uygulaması yalnızca giden aramaları kaydetmek için kullanılabilir. Uygulamanın güzel yanı; aramaları kaydetmek için herhangi bir sunucuya ihtiyacınız yok. Doğrudan telefonunuza kaydedin. Ancak bunun için aramayı bu uygulama üzerinden VoIP olarak başlatmanız ve normal telefon hattı ile değil internet bağlantısı üzerinden arama yapmanız gerekmektedir.

3-İpadio

İpadio uygulaması, gelen ve giden iPhone aramalarını kaydedebilir. Kayıt süresi maksimum 60 dakika ile sınırlıdır. Bu uygulama ile aramaları kaydetmek için öncelikle uygulamanın bölgeniz için sağladığı yerel ipadyo numaralarından birini aramalı ve benzersiz PIN'inizi girmelisiniz. Bundan sonra istediğiniz numarayı arayabilir ve iki aramayı birleştirip kayda başlayabilirsiniz.

4-Rekk

Threads Türkiye'de kapanıyor! Threads Türkiye'de kapanıyor!

REKK adı gibi renkli, eğlenceli ve basit bir arayüze sahip arama kayıt programı. Kaydedilen konuşmaları metin formatına çevirerek dosya haline getiren REKK uygulaması oldukça modern bir kullanıma sahiptir.

Kaydedilen dosyaların Google Drive, One Drive gibi platformlarda saklanmasını sağlayan REKK, aynı zamanda kolay dosya paylaşımına da olanak tanıyor.

5-Recme Çağrı Kaydedici

Basit ve kullanımı kolay bir arayüze sahip olan uygulamanın en işlevsel seçeneklerinden biri, kaydedilen dosyaların işlevsel olarak yönetilmesini sağlayan dosya kontrol modülüdür. Gelen ve giden aramalar için çok hızlı kayıt seçeneği sağlar.

Editör: TE Bilişim